SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Wednesday, 27 April 2011

XTVT @ UMAH

http://YourGen.com/ - Text Generatorsori la kalau cter aku ni memborink kn korg untk bace tp aku pduli ape aku nk tlis jugak ,,,hahaha..actually nk cter(ye er??) ayt sapo 2 deh...hehehe..gurau2.rutin aku tiap2 hari bgn slat sbh pas2 tdo jap n then bgn ble mk aku kjut...taw kol bpe mk aku kjut?? kol 7 lbh...mmg x dapek ar den nk tdo lamo2...(sleng ngr 9) hehe.mndi lu.pas2 pas bekfas ape sume.... mndikan adk aku yg dua ore 2..kalau korg nk taw pg2 la slalu yg kecik tu wat hal........taw x hal ape?? die ehm2...berak la..da la td dye berak berkali-kali...berkali-kali jugak la aku bsh...hahaha...melayan kerenah diorg tu x dpt ar aku nk explain kn betape sengsaranya hdp aku.kejap main tin bskut,kejap trun dpur wat sepah..main beras mcm main pasir je,haha,,ble aku sapu je x sampai 20 minit kn,bersepah balik.kalau korg skt hati x??tp nk wat camner kn bdak2 lg..sabor je la x kn nk bakor plak kan.time aku ddk dlm blik diorg ikut.time aku ddk dpur pn diorg ikut.lpas mkn tgh hari duk lepak2 tgk tv.pas2 aku gi mandi agi,panas weh ,hehe.time ptg2 dalam kol 3 lbh gitu aku on9 jap.n then dgr mk aku pggl,"KAK,,ANGKAT BJU.....HJAN NK TRUN..."tp kalu x hjn pn meme kne angkat jugak an.haha.da angkt bju smbg blik mghdap lptop.kejang da jari-jemari aku menaip ni,,kui3.ptg2 aku dok umah je memerap dlm blik x pon tgk tv.busan an.sampai mk aku memebebel da."kak kau ni x reti2 ke duduk luar rmah ambil angin,,asyik memerap je" haha ambil kau.kan da kne sebijik.terdiam jugak la aku x taw nk jwab ape.cm soalan exam plak x leh nk jwb.haha.nk dkt2 mghrb 2 aku ready nk mndi..slat mghrb.pastu tgk tv lg la.pkul 8 lbh mk aku ajak makn...aku ckp "x pe la ma,da kenyang"....mak aku pon perli "hai kak,kenyang ke diet?? haha.KU SENGIH2 KAMBENG JE LA.....tadi aku bantai mkn megi sebab lapar punyer pasal.tp mkn x hbs pun.adk aku yg si AIN tu nk jugok......aku pon tgglkan la untuk die megi tu.(walaupun x de niat nk bg) haha.after eating i menghadap tv tgk la cter2 yg ade kt tv tu.da bosan msuk blik bukak lptop.bkak fcebook.bkak blogger.ni lah hasilnye.menulis x tentu pasal x tentu hal ..hak3..k la aku da letih menaip ni..enjoy ur reading tu pun kalau ade yg bce..hehee...next time aku tlis lg.....k daadaaaaaaaaaaaaaa...mmmuah2!!!!!!!!
Text Generator - Fancy Text - Counters - Facebook Game

4 comments:

nikneez said...

hahaha qilah. nice blog!
macey ice blog. =,='
macey srupo jah rutin kito tp tolok adek2 kecik jah. hehe. sdak sdak sdak.
pndae mu nulih. :D

NIEJA CHUMEYL said...

JAP2...Bkpo signature nija ad kat post qilah?

nikneez said...

haha qilah, mu x delete la tuhh.

nikneez said...

silap, bukey qilah, *nieja

Post a Comment

Wednesday, 27 April 2011

XTVT @ UMAH

http://YourGen.com/ - Text Generatorsori la kalau cter aku ni memborink kn korg untk bace tp aku pduli ape aku nk tlis jugak ,,,hahaha..actually nk cter(ye er??) ayt sapo 2 deh...hehehe..gurau2.rutin aku tiap2 hari bgn slat sbh pas2 tdo jap n then bgn ble mk aku kjut...taw kol bpe mk aku kjut?? kol 7 lbh...mmg x dapek ar den nk tdo lamo2...(sleng ngr 9) hehe.mndi lu.pas2 pas bekfas ape sume.... mndikan adk aku yg dua ore 2..kalau korg nk taw pg2 la slalu yg kecik tu wat hal........taw x hal ape?? die ehm2...berak la..da la td dye berak berkali-kali...berkali-kali jugak la aku bsh...hahaha...melayan kerenah diorg tu x dpt ar aku nk explain kn betape sengsaranya hdp aku.kejap main tin bskut,kejap trun dpur wat sepah..main beras mcm main pasir je,haha,,ble aku sapu je x sampai 20 minit kn,bersepah balik.kalau korg skt hati x??tp nk wat camner kn bdak2 lg..sabor je la x kn nk bakor plak kan.time aku ddk dlm blik diorg ikut.time aku ddk dpur pn diorg ikut.lpas mkn tgh hari duk lepak2 tgk tv.pas2 aku gi mandi agi,panas weh ,hehe.time ptg2 dalam kol 3 lbh gitu aku on9 jap.n then dgr mk aku pggl,"KAK,,ANGKAT BJU.....HJAN NK TRUN..."tp kalu x hjn pn meme kne angkat jugak an.haha.da angkt bju smbg blik mghdap lptop.kejang da jari-jemari aku menaip ni,,kui3.ptg2 aku dok umah je memerap dlm blik x pon tgk tv.busan an.sampai mk aku memebebel da."kak kau ni x reti2 ke duduk luar rmah ambil angin,,asyik memerap je" haha ambil kau.kan da kne sebijik.terdiam jugak la aku x taw nk jwab ape.cm soalan exam plak x leh nk jwb.haha.nk dkt2 mghrb 2 aku ready nk mndi..slat mghrb.pastu tgk tv lg la.pkul 8 lbh mk aku ajak makn...aku ckp "x pe la ma,da kenyang"....mak aku pon perli "hai kak,kenyang ke diet?? haha.KU SENGIH2 KAMBENG JE LA.....tadi aku bantai mkn megi sebab lapar punyer pasal.tp mkn x hbs pun.adk aku yg si AIN tu nk jugok......aku pon tgglkan la untuk die megi tu.(walaupun x de niat nk bg) haha.after eating i menghadap tv tgk la cter2 yg ade kt tv tu.da bosan msuk blik bukak lptop.bkak fcebook.bkak blogger.ni lah hasilnye.menulis x tentu pasal x tentu hal ..hak3..k la aku da letih menaip ni..enjoy ur reading tu pun kalau ade yg bce..hehee...next time aku tlis lg.....k daadaaaaaaaaaaaaaa...mmmuah2!!!!!!!!
Text Generator - Fancy Text - Counters - Facebook Game

4 comments:

  1. hahaha qilah. nice blog!
    macey ice blog. =,='
    macey srupo jah rutin kito tp tolok adek2 kecik jah. hehe. sdak sdak sdak.
    pndae mu nulih. :D

    ReplyDelete
  2. JAP2...Bkpo signature nija ad kat post qilah?

    ReplyDelete
  3. haha qilah, mu x delete la tuhh.

    ReplyDelete