SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Monday, 9 May 2011

KITE SUME CHANTEK

Sunday, 8 May 2011

INN0race (=


assalamualaikum.. kembali kite ke rancangan kite pd mlm ini sekali lagi pd waktu yg same..... erk? ok lahh, salah skrip. hello kawan! hehe hari ini mahu kecek psl innorace, event yg sy join pd hari sabtu, 7mei, kelmarin. wahh xtao nk describe.best or xbest, xtaolahh. but i'll really enjoy it at the end. chukhaey, nikneez!  :D
meh cucicuci mato dlu sblum pnjgkan critanya (:
gangz! :D

kami (:

kepenatan..mkn2 cket (:

friends =]
kimono? booth jepung :)

 tao tak ape itu INNOrace kawan kawan? aduhh, herm dy mcm explorace la, buat pduk inovasi then, start jln2 smbil jwb soalan. ohh yea, event ni kt jeli, so, kteorg pun naek la van g sane. 10 org 1 van. sempit duduk cam ikan sardin. aku? end up duk ats lantai van je. lenguh kottt. tp xpelahh. asal selamat smpai.thanks a lot 2 my lovely parents kerana sudi handle bnde2 ney sume. hehe.
ohh, smpae sne, duk la kt aspuri smk jeli. ok laa, not worst, but bad je. haha x reti nk bsyukur lgsg! yelaa, mlm tu hdung asyek wat msalah je sbabnye debu yg sgt tebal! grrr. alahai hidung. ;(
ohh tp kan, grup laki (geng karisma) lg kesian, ble tgk gmb kt pesbuk, air kuning kuning. shocking yellow! siyenyooo sep mungggg! hehe. SORRY!
err mlm b4 tdur, smpat la diskas ngm ina, tania, amy psl pduk yg nk direkacipta esok 2.. bla3..
pg sabtu tu, stat ngm senamrobikk. ore duk exercise, kito duk kalut ambek gmb! haha lantak pi laaa~ ohh sep jate buleh tnyo aku, nk wak gapo phney? dy xdop sedio barey ko ko kito? haiyaa alongg, awal2 aku pesan suh baco syarat2 tuh mu baco dop? DOODLES sumguh! haha xtahulah gano sep dy 2.. tp last2, ohanna kaloh (rc-troli), zealous pun kaloh(rc-rakbuku).doodles? apatah lagi(rc-unknown)~ :p
abes je buat pduk, trus stat perjalanan. buat bodohbodoh je. kesnye kumpulan aku diskolifaid. buduss. kesnye, ade anak2 papa join innorace. sheep btolla. ;(
tp xpe, maen je dlu.. 2.5 km jalanjalan jwb soalan, smpailaa. chup, x gusukk deh ambo! hahaha ade 10 soalan, saloh 3 4 la lbeyh kurang. sep2 zealous (wani, zati, kakkemm, nija n sha) saloh 2 je. dgn hrpn bole mng pd mulanya n sep doodles (asri, along, rajo, shatri, medey) i x tahuu..
last2 masuk dwan, tumgu org berucap, ble tibe penyampaian adiah, debar neyy debar. kot2 la ado sep kito meney.,, PUKKKKKK kalohh~ xd0p adioh gapo2.. balik sajo2. huhuhu xpola xpo.... but we're really enjoy that day rite? thanks to my grupie, (nikneez, gg, amy, ina, anya).. <3
kalu ade event2 gnie lg, do invite me.. ehee. sekian (:

erk, i cilok lam i punye blog.! :D

Saturday, 7 May 2011

sewaktu dulu....

haii bersua lagi kita dalam rancangan.............lu pikir la sendiri...hahaha...
u all sihat x?? kalu x sehat pandai2 la carik ubat,telan panadol ke xpon jumpo dktor trus.hehe
yo2!! rindu bangat sama kamu semua dong.aku nak luahkan perasaan aku kt sini bleh dop??eheeee
lalalala boleh la errr..yea2 boleh la tu kalau korg x jawab.haha
sebenarnye aku terasa hati dengan........bukan dengan korg la hehe tp dgn member2 lame aku waktu kt skola dlu.huhu.sdeyh beb.bkn ape aku ajax diorg kuar je.mula2 ade la jugak dua tiga org nk kuar.aku ajax ramai gak.tp semua mcm nk x nk je.lastly semua x nk kuar.xpe la mybe semua ni ade hikmahnye kn.memang la next time blh jumpe tp probability untuk aku trun kuantan tu entah berape je.sebab aku bz kott nk amek lesen pah 2 nk keje plop.hehe(ayt koya).mcm die sore keje kn.hehe.

dah tutup cter pasal td ,kali ni aku rase nk baloh ngan sep2 mg plak.hehe.nk gduh mlut ngan ina.nk tmbuk nik nees.nk maen meme2 ngan zati.nk stdy ngan ida.nk mkn charcos ngan nija.nk kaco wani.nk make meggi ngan kema.waaaaaaaaa...

Thursday, 5 May 2011

REMEMBER THIS???

Kawan2! Especially wani, zati & joja!!!! Remember this??? Kasut hop aq nk beli maso kito g JJ dlu??? Akhirnya aq bjaya memilikinya...hahahaha~ Sgt2 hepy! Jupo kat Mines...puas aty aq..ngeh3...

p/s : bukey nk nunjuk..tpi berkongsi kegembiraan..hehe. Sory~

Would you rather be the best player on a losing team or the worst player on a winning team?

BEST PLAYER ON A LOSING TEAM

Ask me anything

Wednesday, 4 May 2011

HARI RASA RINDU KORANG

Assalamualaikum...
hari ni sy rasa amat rindu korang..rindu sgt..nk lepak kat cafe even cafe tu bkn la ada apa sgt..rindu nk mkn wedge pakcik kiosk..waaa rindu sgt..korang rindu nija x? 2 3 hari nija xde mood sgt nk berfb,juz bka je..bkn sombng,tp ntah la maybe sbb ANAI2 yg kurang asam kot..ad ke ptt dia buat sarang dlm bilik Nija?kurang ajaq btul..skng Nija tgh serabut duk pk nk renovte blik bilik nija..hik2 my room under construction right now,maybe sbb tu nija rasa xde mood kot...yela bilik tu jarng org duk,berhabuk xyah ckp la...mapus nija nk kna smpn...klu ad bibik kn best suh bibik je buat...dah skang musim panas,panas nk mapuih...klu hujan kan bez,pg tadi hujan kejap,dlm mamai duk mimpi sempt ckp alhamdulilah,sbb happy sgt hujan,bkn apa kecian pokok kat luar lama dah xminum air...hik2 (bajet baik ar nija kan)...

ikan dalam kolam umah nija,perut buncit bukn main,bkn nyoh nk telur2,sejak nija duk matrik ag..abis matrik duk lgu tu la jgk...aish mmg ar ikan ni..oyak ko abh n kak nija,diorg kta ikan malu...plik dop???? plik2 la sep dia,tp ska tgk ikan tu,tp ikn tu xbeso ag ngn nija,klu nija g hbs lari lintang pukang,benci I tau...

duk umah loni teringt kta2 nija kta nk diet ko ena & nikneez...hik2 xtau pah mana dah azam tu lari..hik2 nija loni cuma xbermint sgt mkn nasi cam dlu..hik2 ska mkn bnda ngarut2 jah..umi nija bli mcm2 dlm peti,kijo an duk goreng jah,pah mano gemuk kn?

AF xsedp mano pun nija tgk,tp lyn gak..hik2 sbb xdop cito etep..nija xska ko LENA dio koya =P..duk deki tu gak ngn FINA nija xsokong sapo2 tp gak mcm xmolep la LENA tunjuk perangai gtu sbb dia kn bakal artis... hak2 abg nija duk nganyim xsdh ko nija sbb minat AF...tp seriusly xminat pun..AF 1 jah sdp bg nija.. tgk AFNIL lg sdp...hik2

maaf la kpd ahli K.AM.I FAZiansklu entri nija ni semak jah..nija xtau nk citer gapo..klu kita duk sklai mmg nija sungguh gilo la citer,po kalo la...hik2 rindu nk lepak2 kat bilik FAZ 110..waaaaa,tp xpo anything nija citer sni des...klu ad masalah ko.. okes all my dear ? do leave some comment k =) love all u guys jap2 sblm tu nk bg skit photo latest nija masa nija bengkak mata plop,nikneez,kema,zati,wani tgk dos...yg lain2 tgk la des..tadaaaaa
menggoda x I?hik2 but skang mata I dah ok =)



http://YourGen.com/ - Text Generator



Tuesday, 3 May 2011

S.E.M.U.T grrrr...!!!

Dari mana asalnya semut??



sape nk tolong jwb,,sila lah :)



semut mmg kuang ajo ek? mkn cekelat ak xmintak dulu =.=

terigt plak kat kmk dulu,even air mineral pon "diorg" kebas gak,agak nya semut yg kebas air mineral tu ada penyakit kencing manis kot...? err..!







ps : jgn marah2,nnt cepat tua daaa... smile alwaysssssss everybody :D
NIK NEEZ!!!!! haha...aku upload agi niehh.wekkz =P...ensem kn2...ala ko nk mary dye ke? aku x kesah...sedangkan org brkhwin leh bercerai..ape pon die akn tetap jadi milikku nanti...ahahaha,,,gurau2 jah...ala mg ni.x kn ngan member sndri pon nk jeles.relax ar beb.die nk hak umum,public figure la katekan(ayt untuk menjeleskan kau) hak3....

INA NIJA NEEZ IDA NIDA ATI KEMA WANI & ZATI!!!!!!!!!!!!

AKu nk tanye korg amalkan x diet?? ahah.x nk diet pon wat ftness la wehh.ptg td aku wat ftness..huishh berpeluh2.aku wat cm kt FAZ dlu...tutup kipas n then berftness la.haha.skrg2 nyer ade peluh gak kan...series aku ckp ddk rumah probability untuk mkn kurang coz x rse lapar plak...plik aku.kt KMK tu 24 jam laporr jah..hehee..nk tw mase aku ftness td ad aku dok tgk aku.die tnye"kak kau menari ke;? haha....budushhh......nsb bek bdk kecik so aku diam je la...die pon cm nk join gak aku,,,ade hati tu..hehe,,,....pastu tngah syok2 brsenam adk aku sruh ambik air plak.adushh aku da la smangat gler time 2...last2 die gi amek air sndri..hehe.kejam kah aku?? x kott.die da pandai ambik air sndri so biarkan la kn.eheeeee..n then mak aku plak pnggl."kak! da buat air milo untuk ayah ke belommm???" ........................."KEjap ma,,,org ade keje sket"...hehehe..padahal ank die tgh brftness smpai gegar2 umah.da la umah papan...k la thats all for today.dadaaaaaaaaaaaaaa =)



1.yes, i WILL! 2.kurus n lisa.

assalamualaikum. okei kanak2. hari ini sy ade 2 perkara mahu kecet. HAHA

yes i WILL dear! :p
dat statement, yg first pnye, aku nk tikam kau aqilah.. haa, berani raninya kamu curi aku pnye pakwe. nahh ambek kauu! hahaha.  kau jgn jeles plak n kau jgn nk try search gilegile gmb dy. nahas kau nnty! aku bg amaran neyy.. hee ^^
0uhh lupe plak. nk jgk thanks ko mu, sbb bersimpaty ktku psl kehilangan uang to0o. huu cdeyh ;(
tp xpolaa. rezeki xd0p bkali. s0b3.




lisa surihani :)


ok..ni statement ke2 pulakk. i nk ckp psl lisa surihani. ohh sgt gorgeous. nk tahu knp sy buleh tabekk dy? sbb dy mkn nasi 1 sudu ja sehari. haaa hebbak ;)
ni, i nk berkongsi tips ney. ni pun kwn i yg ckp,..
pagi2, breakfast kul 9, kalau bule, mkn roti jaa.
tyme lunch, 4 beginner, u mkn nasi cmpo2 lauk dlu, 3 sudu~ lepas 2, mkn ikan/ayam/daging- they're juz 4 ptein. INGAT, mkn tnpe nasi. lepas 2, mkn sayur pulak.utk vitamin. kau bantai la pape punn asal nmenye sayur. then, mkn la BUAH. ni utk fibre supaya korang bule un'ut dgn lancar.~ HAHAHA
2 utk lunch, mlm kalau nk mkn pun, before 8. kalu bule xya la mkn sbb kte x wat pape dah mlm 2. laen la tgh hari, kte nk gune byk energy, 2 pun kalau gune. heheh
utk AIR, setiap 0.5liter utk pagi, tgh hari n malam..

 tamatla, selamat mencuba! aku x cube2 pun. bkn 1 sudu tp 1 pinggan. tabule2, x menjadi~ HUHU

okei setakat itu sahaja utk kali ini, bubbye korang. jmpe ujum minggu ney kepada sesiapa yg bkenaan ;)

Sunday, 1 May 2011

saje2


INA !!!.Aku taw da mg meme smangat wat ftness(ayt nganjing) hahaha...sory dear....gurau2..tgk pkwe ensem sebelah ni mesti mg x marah kt aku da.hak3..

NK NEEZ!!!!
JAngan jeles tgk pic kt sbelah ni eak,,,haha.aku smangat letak coz nija letak pic min ho kt blog kte ni an.aku pon x blh lpaskan pluang untuk upload gak pic ye ni,,,,ahahaha

assalamualaikum! (^_^)

                                                                                                                                                                                                                                                                    


AQEYLAH,,aku mmg nk aktif p0n.semangat gila petang semalam bawak turun lapt0p nk buat fitness kt bawah sorang-sorang sebab time tu semua orang tidur.macam pencuri bawak turun lapt0p slow2 tak0t nanti terkantoi.haha.malu! nanti kalau abang ipar aku tengok melompat2 dia kata apa pulak.lepas settle kan hal laptop aku pon naek balik atas nak cari cd fitness yang dibalut dalam plastik warna pink oleh nikneez atas sebab tertentu.(nikneez ilangkan sampul cd tuu..grr).cari punya cari dalam bilikkk dalm beg tarik yang belum dibukak sejak 20 aibulan.cari unya cari.............  
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAK JUMPAAAA......!!!!!!!!grrrr..
tak kecewa sangat pon sebab tak rajin sangat nak buat fitness.hehe.s0,terbatallah niat aku nak buat fitness for the first time di hari cuti ney.malam tu peegi makan mcD!!!grrrrrrrrr....what the shell???


that's all sayams.tata.
lotsalovenkisses!
mmmmuahhhh

Sunday, 8 May 2011

INN0race (=


assalamualaikum.. kembali kite ke rancangan kite pd mlm ini sekali lagi pd waktu yg same..... erk? ok lahh, salah skrip. hello kawan! hehe hari ini mahu kecek psl innorace, event yg sy join pd hari sabtu, 7mei, kelmarin. wahh xtao nk describe.best or xbest, xtaolahh. but i'll really enjoy it at the end. chukhaey, nikneez!  :D
meh cucicuci mato dlu sblum pnjgkan critanya (:
gangz! :D

kami (:

kepenatan..mkn2 cket (:

friends =]
kimono? booth jepung :)

 tao tak ape itu INNOrace kawan kawan? aduhh, herm dy mcm explorace la, buat pduk inovasi then, start jln2 smbil jwb soalan. ohh yea, event ni kt jeli, so, kteorg pun naek la van g sane. 10 org 1 van. sempit duduk cam ikan sardin. aku? end up duk ats lantai van je. lenguh kottt. tp xpelahh. asal selamat smpai.thanks a lot 2 my lovely parents kerana sudi handle bnde2 ney sume. hehe.
ohh, smpae sne, duk la kt aspuri smk jeli. ok laa, not worst, but bad je. haha x reti nk bsyukur lgsg! yelaa, mlm tu hdung asyek wat msalah je sbabnye debu yg sgt tebal! grrr. alahai hidung. ;(
ohh tp kan, grup laki (geng karisma) lg kesian, ble tgk gmb kt pesbuk, air kuning kuning. shocking yellow! siyenyooo sep mungggg! hehe. SORRY!
err mlm b4 tdur, smpat la diskas ngm ina, tania, amy psl pduk yg nk direkacipta esok 2.. bla3..
pg sabtu tu, stat ngm senamrobikk. ore duk exercise, kito duk kalut ambek gmb! haha lantak pi laaa~ ohh sep jate buleh tnyo aku, nk wak gapo phney? dy xdop sedio barey ko ko kito? haiyaa alongg, awal2 aku pesan suh baco syarat2 tuh mu baco dop? DOODLES sumguh! haha xtahulah gano sep dy 2.. tp last2, ohanna kaloh (rc-troli), zealous pun kaloh(rc-rakbuku).doodles? apatah lagi(rc-unknown)~ :p
abes je buat pduk, trus stat perjalanan. buat bodohbodoh je. kesnye kumpulan aku diskolifaid. buduss. kesnye, ade anak2 papa join innorace. sheep btolla. ;(
tp xpe, maen je dlu.. 2.5 km jalanjalan jwb soalan, smpailaa. chup, x gusukk deh ambo! hahaha ade 10 soalan, saloh 3 4 la lbeyh kurang. sep2 zealous (wani, zati, kakkemm, nija n sha) saloh 2 je. dgn hrpn bole mng pd mulanya n sep doodles (asri, along, rajo, shatri, medey) i x tahuu..
last2 masuk dwan, tumgu org berucap, ble tibe penyampaian adiah, debar neyy debar. kot2 la ado sep kito meney.,, PUKKKKKK kalohh~ xd0p adioh gapo2.. balik sajo2. huhuhu xpola xpo.... but we're really enjoy that day rite? thanks to my grupie, (nikneez, gg, amy, ina, anya).. <3
kalu ade event2 gnie lg, do invite me.. ehee. sekian (:

erk, i cilok lam i punye blog.! :D

Saturday, 7 May 2011

sewaktu dulu....

haii bersua lagi kita dalam rancangan.............lu pikir la sendiri...hahaha...
u all sihat x?? kalu x sehat pandai2 la carik ubat,telan panadol ke xpon jumpo dktor trus.hehe
yo2!! rindu bangat sama kamu semua dong.aku nak luahkan perasaan aku kt sini bleh dop??eheeee
lalalala boleh la errr..yea2 boleh la tu kalau korg x jawab.haha
sebenarnye aku terasa hati dengan........bukan dengan korg la hehe tp dgn member2 lame aku waktu kt skola dlu.huhu.sdeyh beb.bkn ape aku ajax diorg kuar je.mula2 ade la jugak dua tiga org nk kuar.aku ajax ramai gak.tp semua mcm nk x nk je.lastly semua x nk kuar.xpe la mybe semua ni ade hikmahnye kn.memang la next time blh jumpe tp probability untuk aku trun kuantan tu entah berape je.sebab aku bz kott nk amek lesen pah 2 nk keje plop.hehe(ayt koya).mcm die sore keje kn.hehe.

dah tutup cter pasal td ,kali ni aku rase nk baloh ngan sep2 mg plak.hehe.nk gduh mlut ngan ina.nk tmbuk nik nees.nk maen meme2 ngan zati.nk stdy ngan ida.nk mkn charcos ngan nija.nk kaco wani.nk make meggi ngan kema.waaaaaaaaa...

Thursday, 5 May 2011

REMEMBER THIS???

Kawan2! Especially wani, zati & joja!!!! Remember this??? Kasut hop aq nk beli maso kito g JJ dlu??? Akhirnya aq bjaya memilikinya...hahahaha~ Sgt2 hepy! Jupo kat Mines...puas aty aq..ngeh3...

p/s : bukey nk nunjuk..tpi berkongsi kegembiraan..hehe. Sory~

Would you rather be the best player on a losing team or the worst player on a winning team?

BEST PLAYER ON A LOSING TEAM

Ask me anything

Wednesday, 4 May 2011

HARI RASA RINDU KORANG

Assalamualaikum...
hari ni sy rasa amat rindu korang..rindu sgt..nk lepak kat cafe even cafe tu bkn la ada apa sgt..rindu nk mkn wedge pakcik kiosk..waaa rindu sgt..korang rindu nija x? 2 3 hari nija xde mood sgt nk berfb,juz bka je..bkn sombng,tp ntah la maybe sbb ANAI2 yg kurang asam kot..ad ke ptt dia buat sarang dlm bilik Nija?kurang ajaq btul..skng Nija tgh serabut duk pk nk renovte blik bilik nija..hik2 my room under construction right now,maybe sbb tu nija rasa xde mood kot...yela bilik tu jarng org duk,berhabuk xyah ckp la...mapus nija nk kna smpn...klu ad bibik kn best suh bibik je buat...dah skang musim panas,panas nk mapuih...klu hujan kan bez,pg tadi hujan kejap,dlm mamai duk mimpi sempt ckp alhamdulilah,sbb happy sgt hujan,bkn apa kecian pokok kat luar lama dah xminum air...hik2 (bajet baik ar nija kan)...

ikan dalam kolam umah nija,perut buncit bukn main,bkn nyoh nk telur2,sejak nija duk matrik ag..abis matrik duk lgu tu la jgk...aish mmg ar ikan ni..oyak ko abh n kak nija,diorg kta ikan malu...plik dop???? plik2 la sep dia,tp ska tgk ikan tu,tp ikn tu xbeso ag ngn nija,klu nija g hbs lari lintang pukang,benci I tau...

duk umah loni teringt kta2 nija kta nk diet ko ena & nikneez...hik2 xtau pah mana dah azam tu lari..hik2 nija loni cuma xbermint sgt mkn nasi cam dlu..hik2 ska mkn bnda ngarut2 jah..umi nija bli mcm2 dlm peti,kijo an duk goreng jah,pah mano gemuk kn?

AF xsedp mano pun nija tgk,tp lyn gak..hik2 sbb xdop cito etep..nija xska ko LENA dio koya =P..duk deki tu gak ngn FINA nija xsokong sapo2 tp gak mcm xmolep la LENA tunjuk perangai gtu sbb dia kn bakal artis... hak2 abg nija duk nganyim xsdh ko nija sbb minat AF...tp seriusly xminat pun..AF 1 jah sdp bg nija.. tgk AFNIL lg sdp...hik2

maaf la kpd ahli K.AM.I FAZiansklu entri nija ni semak jah..nija xtau nk citer gapo..klu kita duk sklai mmg nija sungguh gilo la citer,po kalo la...hik2 rindu nk lepak2 kat bilik FAZ 110..waaaaa,tp xpo anything nija citer sni des...klu ad masalah ko.. okes all my dear ? do leave some comment k =) love all u guys jap2 sblm tu nk bg skit photo latest nija masa nija bengkak mata plop,nikneez,kema,zati,wani tgk dos...yg lain2 tgk la des..tadaaaaa
menggoda x I?hik2 but skang mata I dah ok =)



http://YourGen.com/ - Text Generator



Tuesday, 3 May 2011

S.E.M.U.T grrrr...!!!

Dari mana asalnya semut??



sape nk tolong jwb,,sila lah :)



semut mmg kuang ajo ek? mkn cekelat ak xmintak dulu =.=

terigt plak kat kmk dulu,even air mineral pon "diorg" kebas gak,agak nya semut yg kebas air mineral tu ada penyakit kencing manis kot...? err..!







ps : jgn marah2,nnt cepat tua daaa... smile alwaysssssss everybody :D
NIK NEEZ!!!!! haha...aku upload agi niehh.wekkz =P...ensem kn2...ala ko nk mary dye ke? aku x kesah...sedangkan org brkhwin leh bercerai..ape pon die akn tetap jadi milikku nanti...ahahaha,,,gurau2 jah...ala mg ni.x kn ngan member sndri pon nk jeles.relax ar beb.die nk hak umum,public figure la katekan(ayt untuk menjeleskan kau) hak3....

INA NIJA NEEZ IDA NIDA ATI KEMA WANI & ZATI!!!!!!!!!!!!

AKu nk tanye korg amalkan x diet?? ahah.x nk diet pon wat ftness la wehh.ptg td aku wat ftness..huishh berpeluh2.aku wat cm kt FAZ dlu...tutup kipas n then berftness la.haha.skrg2 nyer ade peluh gak kan...series aku ckp ddk rumah probability untuk mkn kurang coz x rse lapar plak...plik aku.kt KMK tu 24 jam laporr jah..hehee..nk tw mase aku ftness td ad aku dok tgk aku.die tnye"kak kau menari ke;? haha....budushhh......nsb bek bdk kecik so aku diam je la...die pon cm nk join gak aku,,,ade hati tu..hehe,,,....pastu tngah syok2 brsenam adk aku sruh ambik air plak.adushh aku da la smangat gler time 2...last2 die gi amek air sndri..hehe.kejam kah aku?? x kott.die da pandai ambik air sndri so biarkan la kn.eheeeee..n then mak aku plak pnggl."kak! da buat air milo untuk ayah ke belommm???" ........................."KEjap ma,,,org ade keje sket"...hehehe..padahal ank die tgh brftness smpai gegar2 umah.da la umah papan...k la thats all for today.dadaaaaaaaaaaaaaa =)



1.yes, i WILL! 2.kurus n lisa.

assalamualaikum. okei kanak2. hari ini sy ade 2 perkara mahu kecet. HAHA

yes i WILL dear! :p
dat statement, yg first pnye, aku nk tikam kau aqilah.. haa, berani raninya kamu curi aku pnye pakwe. nahh ambek kauu! hahaha.  kau jgn jeles plak n kau jgn nk try search gilegile gmb dy. nahas kau nnty! aku bg amaran neyy.. hee ^^
0uhh lupe plak. nk jgk thanks ko mu, sbb bersimpaty ktku psl kehilangan uang to0o. huu cdeyh ;(
tp xpolaa. rezeki xd0p bkali. s0b3.




lisa surihani :)


ok..ni statement ke2 pulakk. i nk ckp psl lisa surihani. ohh sgt gorgeous. nk tahu knp sy buleh tabekk dy? sbb dy mkn nasi 1 sudu ja sehari. haaa hebbak ;)
ni, i nk berkongsi tips ney. ni pun kwn i yg ckp,..
pagi2, breakfast kul 9, kalau bule, mkn roti jaa.
tyme lunch, 4 beginner, u mkn nasi cmpo2 lauk dlu, 3 sudu~ lepas 2, mkn ikan/ayam/daging- they're juz 4 ptein. INGAT, mkn tnpe nasi. lepas 2, mkn sayur pulak.utk vitamin. kau bantai la pape punn asal nmenye sayur. then, mkn la BUAH. ni utk fibre supaya korang bule un'ut dgn lancar.~ HAHAHA
2 utk lunch, mlm kalau nk mkn pun, before 8. kalu bule xya la mkn sbb kte x wat pape dah mlm 2. laen la tgh hari, kte nk gune byk energy, 2 pun kalau gune. heheh
utk AIR, setiap 0.5liter utk pagi, tgh hari n malam..

 tamatla, selamat mencuba! aku x cube2 pun. bkn 1 sudu tp 1 pinggan. tabule2, x menjadi~ HUHU

okei setakat itu sahaja utk kali ini, bubbye korang. jmpe ujum minggu ney kepada sesiapa yg bkenaan ;)

Sunday, 1 May 2011

saje2


INA !!!.Aku taw da mg meme smangat wat ftness(ayt nganjing) hahaha...sory dear....gurau2..tgk pkwe ensem sebelah ni mesti mg x marah kt aku da.hak3..

NK NEEZ!!!!
JAngan jeles tgk pic kt sbelah ni eak,,,haha.aku smangat letak coz nija letak pic min ho kt blog kte ni an.aku pon x blh lpaskan pluang untuk upload gak pic ye ni,,,,ahahaha

assalamualaikum! (^_^)

                                                                                                                                                                                                                                                                    


AQEYLAH,,aku mmg nk aktif p0n.semangat gila petang semalam bawak turun lapt0p nk buat fitness kt bawah sorang-sorang sebab time tu semua orang tidur.macam pencuri bawak turun lapt0p slow2 tak0t nanti terkantoi.haha.malu! nanti kalau abang ipar aku tengok melompat2 dia kata apa pulak.lepas settle kan hal laptop aku pon naek balik atas nak cari cd fitness yang dibalut dalam plastik warna pink oleh nikneez atas sebab tertentu.(nikneez ilangkan sampul cd tuu..grr).cari punya cari dalam bilikkk dalm beg tarik yang belum dibukak sejak 20 aibulan.cari unya cari.............  
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAK JUMPAAAA......!!!!!!!!grrrr..
tak kecewa sangat pon sebab tak rajin sangat nak buat fitness.hehe.s0,terbatallah niat aku nak buat fitness for the first time di hari cuti ney.malam tu peegi makan mcD!!!grrrrrrrrr....what the shell???


that's all sayams.tata.
lotsalovenkisses!
mmmmuahhhh