SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Tuesday, 3 May 2011

1.yes, i WILL! 2.kurus n lisa.

assalamualaikum. okei kanak2. hari ini sy ade 2 perkara mahu kecet. HAHA

yes i WILL dear! :p
dat statement, yg first pnye, aku nk tikam kau aqilah.. haa, berani raninya kamu curi aku pnye pakwe. nahh ambek kauu! hahaha.  kau jgn jeles plak n kau jgn nk try search gilegile gmb dy. nahas kau nnty! aku bg amaran neyy.. hee ^^
0uhh lupe plak. nk jgk thanks ko mu, sbb bersimpaty ktku psl kehilangan uang to0o. huu cdeyh ;(
tp xpolaa. rezeki xd0p bkali. s0b3.




lisa surihani :)


ok..ni statement ke2 pulakk. i nk ckp psl lisa surihani. ohh sgt gorgeous. nk tahu knp sy buleh tabekk dy? sbb dy mkn nasi 1 sudu ja sehari. haaa hebbak ;)
ni, i nk berkongsi tips ney. ni pun kwn i yg ckp,..
pagi2, breakfast kul 9, kalau bule, mkn roti jaa.
tyme lunch, 4 beginner, u mkn nasi cmpo2 lauk dlu, 3 sudu~ lepas 2, mkn ikan/ayam/daging- they're juz 4 ptein. INGAT, mkn tnpe nasi. lepas 2, mkn sayur pulak.utk vitamin. kau bantai la pape punn asal nmenye sayur. then, mkn la BUAH. ni utk fibre supaya korang bule un'ut dgn lancar.~ HAHAHA
2 utk lunch, mlm kalau nk mkn pun, before 8. kalu bule xya la mkn sbb kte x wat pape dah mlm 2. laen la tgh hari, kte nk gune byk energy, 2 pun kalau gune. heheh
utk AIR, setiap 0.5liter utk pagi, tgh hari n malam..

 tamatla, selamat mencuba! aku x cube2 pun. bkn 1 sudu tp 1 pinggan. tabule2, x menjadi~ HUHU

okei setakat itu sahaja utk kali ini, bubbye korang. jmpe ujum minggu ney kepada sesiapa yg bkenaan ;)

0 comments:

Post a Comment

Tuesday, 3 May 2011

1.yes, i WILL! 2.kurus n lisa.

assalamualaikum. okei kanak2. hari ini sy ade 2 perkara mahu kecet. HAHA

yes i WILL dear! :p
dat statement, yg first pnye, aku nk tikam kau aqilah.. haa, berani raninya kamu curi aku pnye pakwe. nahh ambek kauu! hahaha.  kau jgn jeles plak n kau jgn nk try search gilegile gmb dy. nahas kau nnty! aku bg amaran neyy.. hee ^^
0uhh lupe plak. nk jgk thanks ko mu, sbb bersimpaty ktku psl kehilangan uang to0o. huu cdeyh ;(
tp xpolaa. rezeki xd0p bkali. s0b3.




lisa surihani :)


ok..ni statement ke2 pulakk. i nk ckp psl lisa surihani. ohh sgt gorgeous. nk tahu knp sy buleh tabekk dy? sbb dy mkn nasi 1 sudu ja sehari. haaa hebbak ;)
ni, i nk berkongsi tips ney. ni pun kwn i yg ckp,..
pagi2, breakfast kul 9, kalau bule, mkn roti jaa.
tyme lunch, 4 beginner, u mkn nasi cmpo2 lauk dlu, 3 sudu~ lepas 2, mkn ikan/ayam/daging- they're juz 4 ptein. INGAT, mkn tnpe nasi. lepas 2, mkn sayur pulak.utk vitamin. kau bantai la pape punn asal nmenye sayur. then, mkn la BUAH. ni utk fibre supaya korang bule un'ut dgn lancar.~ HAHAHA
2 utk lunch, mlm kalau nk mkn pun, before 8. kalu bule xya la mkn sbb kte x wat pape dah mlm 2. laen la tgh hari, kte nk gune byk energy, 2 pun kalau gune. heheh
utk AIR, setiap 0.5liter utk pagi, tgh hari n malam..

 tamatla, selamat mencuba! aku x cube2 pun. bkn 1 sudu tp 1 pinggan. tabule2, x menjadi~ HUHU

okei setakat itu sahaja utk kali ini, bubbye korang. jmpe ujum minggu ney kepada sesiapa yg bkenaan ;)

No comments:

Post a Comment