SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Sunday, 1 May 2011

assalamualaikum! (^_^)

                                                                                                                                                                                                                                                                    


AQEYLAH,,aku mmg nk aktif p0n.semangat gila petang semalam bawak turun lapt0p nk buat fitness kt bawah sorang-sorang sebab time tu semua orang tidur.macam pencuri bawak turun lapt0p slow2 tak0t nanti terkantoi.haha.malu! nanti kalau abang ipar aku tengok melompat2 dia kata apa pulak.lepas settle kan hal laptop aku pon naek balik atas nak cari cd fitness yang dibalut dalam plastik warna pink oleh nikneez atas sebab tertentu.(nikneez ilangkan sampul cd tuu..grr).cari punya cari dalam bilikkk dalm beg tarik yang belum dibukak sejak 20 aibulan.cari unya cari.............  
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAK JUMPAAAA......!!!!!!!!grrrr..
tak kecewa sangat pon sebab tak rajin sangat nak buat fitness.hehe.s0,terbatallah niat aku nak buat fitness for the first time di hari cuti ney.malam tu peegi makan mcD!!!grrrrrrrrr....what the shell???


that's all sayams.tata.
lotsalovenkisses!
mmmmuahhhh

0 comments:

Post a Comment

Sunday, 1 May 2011

assalamualaikum! (^_^)

                                                                                                                                                                                                                                                                    


AQEYLAH,,aku mmg nk aktif p0n.semangat gila petang semalam bawak turun lapt0p nk buat fitness kt bawah sorang-sorang sebab time tu semua orang tidur.macam pencuri bawak turun lapt0p slow2 tak0t nanti terkantoi.haha.malu! nanti kalau abang ipar aku tengok melompat2 dia kata apa pulak.lepas settle kan hal laptop aku pon naek balik atas nak cari cd fitness yang dibalut dalam plastik warna pink oleh nikneez atas sebab tertentu.(nikneez ilangkan sampul cd tuu..grr).cari punya cari dalam bilikkk dalm beg tarik yang belum dibukak sejak 20 aibulan.cari unya cari.............  
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TAK JUMPAAAA......!!!!!!!!grrrr..
tak kecewa sangat pon sebab tak rajin sangat nak buat fitness.hehe.s0,terbatallah niat aku nak buat fitness for the first time di hari cuti ney.malam tu peegi makan mcD!!!grrrrrrrrr....what the shell???


that's all sayams.tata.
lotsalovenkisses!
mmmmuahhhh

No comments:

Post a Comment