SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Wednesday, 4 May 2011

HARI RASA RINDU KORANG

Assalamualaikum...
hari ni sy rasa amat rindu korang..rindu sgt..nk lepak kat cafe even cafe tu bkn la ada apa sgt..rindu nk mkn wedge pakcik kiosk..waaa rindu sgt..korang rindu nija x? 2 3 hari nija xde mood sgt nk berfb,juz bka je..bkn sombng,tp ntah la maybe sbb ANAI2 yg kurang asam kot..ad ke ptt dia buat sarang dlm bilik Nija?kurang ajaq btul..skng Nija tgh serabut duk pk nk renovte blik bilik nija..hik2 my room under construction right now,maybe sbb tu nija rasa xde mood kot...yela bilik tu jarng org duk,berhabuk xyah ckp la...mapus nija nk kna smpn...klu ad bibik kn best suh bibik je buat...dah skang musim panas,panas nk mapuih...klu hujan kan bez,pg tadi hujan kejap,dlm mamai duk mimpi sempt ckp alhamdulilah,sbb happy sgt hujan,bkn apa kecian pokok kat luar lama dah xminum air...hik2 (bajet baik ar nija kan)...

ikan dalam kolam umah nija,perut buncit bukn main,bkn nyoh nk telur2,sejak nija duk matrik ag..abis matrik duk lgu tu la jgk...aish mmg ar ikan ni..oyak ko abh n kak nija,diorg kta ikan malu...plik dop???? plik2 la sep dia,tp ska tgk ikan tu,tp ikn tu xbeso ag ngn nija,klu nija g hbs lari lintang pukang,benci I tau...

duk umah loni teringt kta2 nija kta nk diet ko ena & nikneez...hik2 xtau pah mana dah azam tu lari..hik2 nija loni cuma xbermint sgt mkn nasi cam dlu..hik2 ska mkn bnda ngarut2 jah..umi nija bli mcm2 dlm peti,kijo an duk goreng jah,pah mano gemuk kn?

AF xsedp mano pun nija tgk,tp lyn gak..hik2 sbb xdop cito etep..nija xska ko LENA dio koya =P..duk deki tu gak ngn FINA nija xsokong sapo2 tp gak mcm xmolep la LENA tunjuk perangai gtu sbb dia kn bakal artis... hak2 abg nija duk nganyim xsdh ko nija sbb minat AF...tp seriusly xminat pun..AF 1 jah sdp bg nija.. tgk AFNIL lg sdp...hik2

maaf la kpd ahli K.AM.I FAZiansklu entri nija ni semak jah..nija xtau nk citer gapo..klu kita duk sklai mmg nija sungguh gilo la citer,po kalo la...hik2 rindu nk lepak2 kat bilik FAZ 110..waaaaa,tp xpo anything nija citer sni des...klu ad masalah ko.. okes all my dear ? do leave some comment k =) love all u guys jap2 sblm tu nk bg skit photo latest nija masa nija bengkak mata plop,nikneez,kema,zati,wani tgk dos...yg lain2 tgk la des..tadaaaaa
menggoda x I?hik2 but skang mata I dah ok =)



http://YourGen.com/ - Text Generator



0 comments:

Post a Comment

Wednesday, 4 May 2011

HARI RASA RINDU KORANG

Assalamualaikum...
hari ni sy rasa amat rindu korang..rindu sgt..nk lepak kat cafe even cafe tu bkn la ada apa sgt..rindu nk mkn wedge pakcik kiosk..waaa rindu sgt..korang rindu nija x? 2 3 hari nija xde mood sgt nk berfb,juz bka je..bkn sombng,tp ntah la maybe sbb ANAI2 yg kurang asam kot..ad ke ptt dia buat sarang dlm bilik Nija?kurang ajaq btul..skng Nija tgh serabut duk pk nk renovte blik bilik nija..hik2 my room under construction right now,maybe sbb tu nija rasa xde mood kot...yela bilik tu jarng org duk,berhabuk xyah ckp la...mapus nija nk kna smpn...klu ad bibik kn best suh bibik je buat...dah skang musim panas,panas nk mapuih...klu hujan kan bez,pg tadi hujan kejap,dlm mamai duk mimpi sempt ckp alhamdulilah,sbb happy sgt hujan,bkn apa kecian pokok kat luar lama dah xminum air...hik2 (bajet baik ar nija kan)...

ikan dalam kolam umah nija,perut buncit bukn main,bkn nyoh nk telur2,sejak nija duk matrik ag..abis matrik duk lgu tu la jgk...aish mmg ar ikan ni..oyak ko abh n kak nija,diorg kta ikan malu...plik dop???? plik2 la sep dia,tp ska tgk ikan tu,tp ikn tu xbeso ag ngn nija,klu nija g hbs lari lintang pukang,benci I tau...

duk umah loni teringt kta2 nija kta nk diet ko ena & nikneez...hik2 xtau pah mana dah azam tu lari..hik2 nija loni cuma xbermint sgt mkn nasi cam dlu..hik2 ska mkn bnda ngarut2 jah..umi nija bli mcm2 dlm peti,kijo an duk goreng jah,pah mano gemuk kn?

AF xsedp mano pun nija tgk,tp lyn gak..hik2 sbb xdop cito etep..nija xska ko LENA dio koya =P..duk deki tu gak ngn FINA nija xsokong sapo2 tp gak mcm xmolep la LENA tunjuk perangai gtu sbb dia kn bakal artis... hak2 abg nija duk nganyim xsdh ko nija sbb minat AF...tp seriusly xminat pun..AF 1 jah sdp bg nija.. tgk AFNIL lg sdp...hik2

maaf la kpd ahli K.AM.I FAZiansklu entri nija ni semak jah..nija xtau nk citer gapo..klu kita duk sklai mmg nija sungguh gilo la citer,po kalo la...hik2 rindu nk lepak2 kat bilik FAZ 110..waaaaa,tp xpo anything nija citer sni des...klu ad masalah ko.. okes all my dear ? do leave some comment k =) love all u guys jap2 sblm tu nk bg skit photo latest nija masa nija bengkak mata plop,nikneez,kema,zati,wani tgk dos...yg lain2 tgk la des..tadaaaaa
menggoda x I?hik2 but skang mata I dah ok =)



http://YourGen.com/ - Text Generator



No comments:

Post a Comment