SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Tuesday, 3 May 2011

NIK NEEZ!!!!! haha...aku upload agi niehh.wekkz =P...ensem kn2...ala ko nk mary dye ke? aku x kesah...sedangkan org brkhwin leh bercerai..ape pon die akn tetap jadi milikku nanti...ahahaha,,,gurau2 jah...ala mg ni.x kn ngan member sndri pon nk jeles.relax ar beb.die nk hak umum,public figure la katekan(ayt untuk menjeleskan kau) hak3....

INA NIJA NEEZ IDA NIDA ATI KEMA WANI & ZATI!!!!!!!!!!!!

AKu nk tanye korg amalkan x diet?? ahah.x nk diet pon wat ftness la wehh.ptg td aku wat ftness..huishh berpeluh2.aku wat cm kt FAZ dlu...tutup kipas n then berftness la.haha.skrg2 nyer ade peluh gak kan...series aku ckp ddk rumah probability untuk mkn kurang coz x rse lapar plak...plik aku.kt KMK tu 24 jam laporr jah..hehee..nk tw mase aku ftness td ad aku dok tgk aku.die tnye"kak kau menari ke;? haha....budushhh......nsb bek bdk kecik so aku diam je la...die pon cm nk join gak aku,,,ade hati tu..hehe,,,....pastu tngah syok2 brsenam adk aku sruh ambik air plak.adushh aku da la smangat gler time 2...last2 die gi amek air sndri..hehe.kejam kah aku?? x kott.die da pandai ambik air sndri so biarkan la kn.eheeeee..n then mak aku plak pnggl."kak! da buat air milo untuk ayah ke belommm???" ........................."KEjap ma,,,org ade keje sket"...hehehe..padahal ank die tgh brftness smpai gegar2 umah.da la umah papan...k la thats all for today.dadaaaaaaaaaaaaaa =)



0 comments:

Post a Comment

Tuesday, 3 May 2011

NIK NEEZ!!!!! haha...aku upload agi niehh.wekkz =P...ensem kn2...ala ko nk mary dye ke? aku x kesah...sedangkan org brkhwin leh bercerai..ape pon die akn tetap jadi milikku nanti...ahahaha,,,gurau2 jah...ala mg ni.x kn ngan member sndri pon nk jeles.relax ar beb.die nk hak umum,public figure la katekan(ayt untuk menjeleskan kau) hak3....

INA NIJA NEEZ IDA NIDA ATI KEMA WANI & ZATI!!!!!!!!!!!!

AKu nk tanye korg amalkan x diet?? ahah.x nk diet pon wat ftness la wehh.ptg td aku wat ftness..huishh berpeluh2.aku wat cm kt FAZ dlu...tutup kipas n then berftness la.haha.skrg2 nyer ade peluh gak kan...series aku ckp ddk rumah probability untuk mkn kurang coz x rse lapar plak...plik aku.kt KMK tu 24 jam laporr jah..hehee..nk tw mase aku ftness td ad aku dok tgk aku.die tnye"kak kau menari ke;? haha....budushhh......nsb bek bdk kecik so aku diam je la...die pon cm nk join gak aku,,,ade hati tu..hehe,,,....pastu tngah syok2 brsenam adk aku sruh ambik air plak.adushh aku da la smangat gler time 2...last2 die gi amek air sndri..hehe.kejam kah aku?? x kott.die da pandai ambik air sndri so biarkan la kn.eheeeee..n then mak aku plak pnggl."kak! da buat air milo untuk ayah ke belommm???" ........................."KEjap ma,,,org ade keje sket"...hehehe..padahal ank die tgh brftness smpai gegar2 umah.da la umah papan...k la thats all for today.dadaaaaaaaaaaaaaa =)



No comments:

Post a Comment