SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Saturday, 15 October 2011

because i feel like writing again.......

as salam..
it has been so long since my last post.
i miss uollss laahhhh

makan,trigt korang. minum,trigt korang. tgk muvie, trigt korang. dlm kuliah, pon trigt korang. aiyooo... makin lama,makin rindu. bosan nye kat sini. bosan bukan sbb xde benda nk buat tp bosan sbb xde teman,sahabat mcm korang. T.T

klu siapkan esaimen, trigt plak tyme kita bincang, study same2 kat 110. kat sini,sorg2 ja lah.

dulu ada ina, blh gak ak tnye soklan yg xreti, skarang msg2 kt dlm bilik. blok saujana ni plak sunyi dua mcm je =..=

dulu ada nikneez, klu ak sedih, dia la yg buat ak gelak.. klu lapar,dia bakar roti utk kitorg.haha

dulu ada wani n eda, diorg bestfrensss ak smpai bila2. diorg lebih paham ak drpd ak paham dri ak sendri =.='

dulu ada kakkem n nija, supply megi nija, buat air milo kakkem . oh how i miss those moments

dulu ada atie, klu nk kritik org n mntak nasihat, atie la org nya. hahaha

dulu ada qilah n nida, ceriakan 110, trun mkn same2

sekarang.... ak ada diri ak sndri. ak blaja bdikari, biase leww,nk masuk doploh kan. =.=

jadual ak sgt pack,bukan sbb kuliah, tp meeting la, aktiviti itu la ini la, tmbah plak dgn kuiz,esaimen on9. oh sgt xsuka. senior dhla suka buat meeting pkul 10mlm, habis plak dkat2 kul 12. jalan kaki balik saujana dkat 15-20min. klu naseb xbaek, jumpe anjing tgh jln. =..=
oh btw, haritu ak habis meeting, pegi gerai cari mkn, ternmpak mubarak majid,alaa pelakon tu,,, tgh mkn mee greng sorg2.. kesian plak ak tgk.haha

kdg2 klu ak xmesej, xcall.. xbrmkna ak lupa korg. masa xmengizinkan.. insyaAllah, ada jodoh kita jumpe lagi.

ps _gudluck semua dkat u masing2.. ukhwah fillah <3

0 comments:

Post a Comment

Saturday, 15 October 2011

because i feel like writing again.......

as salam..
it has been so long since my last post.
i miss uollss laahhhh

makan,trigt korang. minum,trigt korang. tgk muvie, trigt korang. dlm kuliah, pon trigt korang. aiyooo... makin lama,makin rindu. bosan nye kat sini. bosan bukan sbb xde benda nk buat tp bosan sbb xde teman,sahabat mcm korang. T.T

klu siapkan esaimen, trigt plak tyme kita bincang, study same2 kat 110. kat sini,sorg2 ja lah.

dulu ada ina, blh gak ak tnye soklan yg xreti, skarang msg2 kt dlm bilik. blok saujana ni plak sunyi dua mcm je =..=

dulu ada nikneez, klu ak sedih, dia la yg buat ak gelak.. klu lapar,dia bakar roti utk kitorg.haha

dulu ada wani n eda, diorg bestfrensss ak smpai bila2. diorg lebih paham ak drpd ak paham dri ak sendri =.='

dulu ada kakkem n nija, supply megi nija, buat air milo kakkem . oh how i miss those moments

dulu ada atie, klu nk kritik org n mntak nasihat, atie la org nya. hahaha

dulu ada qilah n nida, ceriakan 110, trun mkn same2

sekarang.... ak ada diri ak sndri. ak blaja bdikari, biase leww,nk masuk doploh kan. =.=

jadual ak sgt pack,bukan sbb kuliah, tp meeting la, aktiviti itu la ini la, tmbah plak dgn kuiz,esaimen on9. oh sgt xsuka. senior dhla suka buat meeting pkul 10mlm, habis plak dkat2 kul 12. jalan kaki balik saujana dkat 15-20min. klu naseb xbaek, jumpe anjing tgh jln. =..=
oh btw, haritu ak habis meeting, pegi gerai cari mkn, ternmpak mubarak majid,alaa pelakon tu,,, tgh mkn mee greng sorg2.. kesian plak ak tgk.haha

kdg2 klu ak xmesej, xcall.. xbrmkna ak lupa korg. masa xmengizinkan.. insyaAllah, ada jodoh kita jumpe lagi.

ps _gudluck semua dkat u masing2.. ukhwah fillah <3

No comments:

Post a Comment