SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Monday, 2 January 2012

Here WITH ♥

How damn much I miss u all! siyesly korang rindu nija x? mentang2 semua post nija pun nk post jgk la..hik2 esok dah exam dah.ni jadual exam nija


!_! oh my ALLAH dlu nk exam nija ad la jgk org yg duk marah2 nija suh study hik2 skng kan dh besar semua bt hal sndri..kih2 tp even kita dh ad new fren kat uni masing2 hope kenangan kita still alive bersama lg... ak xtau nk ckp ap,just wish u all good luck dear ^_^

p/s:nija akn ad kat kb dlm 30 JANUARI camtu..hope smpt jmpa korang ^_^

INI ANTARA MEMORI KITA TERCIPTA BERSAMA ♥

untuk budak klas H,ingt x buka puasa kat umah cikgu kesayangan kita semua ^_^ Cikgu ILMAN


INI GAMBAR TIME OUTIM KAT GIANT KULIM! ♥ siyesly rindu,sni nija selalu pergi GIANT TABUAN JAYA & THE SPRING ^_^ THE SPRING ala2 JAYA JUSCO gtu..hik2

korang ingt x gmbr ni?gmbr time kita pergi makn nasi kerabu?nasi kerabu BERKUAH SAMBAL LADA! hik2 geram giler time ni,even lapar giler ak xleh hbskn sbb terlampau pedas n xnmpk nasi kerabu dah ^_^ nk order yg lain duit senket! kih2 rindu! ♥

malam ni tema baju hijau,sbb malam penutup MINNGU PENGHAYATAN ISLAM (MPI) ♥


0 comments:

Post a Comment

Monday, 2 January 2012

Here WITH ♥

How damn much I miss u all! siyesly korang rindu nija x? mentang2 semua post nija pun nk post jgk la..hik2 esok dah exam dah.ni jadual exam nija


!_! oh my ALLAH dlu nk exam nija ad la jgk org yg duk marah2 nija suh study hik2 skng kan dh besar semua bt hal sndri..kih2 tp even kita dh ad new fren kat uni masing2 hope kenangan kita still alive bersama lg... ak xtau nk ckp ap,just wish u all good luck dear ^_^

p/s:nija akn ad kat kb dlm 30 JANUARI camtu..hope smpt jmpa korang ^_^

INI ANTARA MEMORI KITA TERCIPTA BERSAMA ♥

untuk budak klas H,ingt x buka puasa kat umah cikgu kesayangan kita semua ^_^ Cikgu ILMAN


INI GAMBAR TIME OUTIM KAT GIANT KULIM! ♥ siyesly rindu,sni nija selalu pergi GIANT TABUAN JAYA & THE SPRING ^_^ THE SPRING ala2 JAYA JUSCO gtu..hik2

korang ingt x gmbr ni?gmbr time kita pergi makn nasi kerabu?nasi kerabu BERKUAH SAMBAL LADA! hik2 geram giler time ni,even lapar giler ak xleh hbskn sbb terlampau pedas n xnmpk nasi kerabu dah ^_^ nk order yg lain duit senket! kih2 rindu! ♥

malam ni tema baju hijau,sbb malam penutup MINNGU PENGHAYATAN ISLAM (MPI) ♥


No comments:

Post a Comment