SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Thursday, 12 January 2012

hamboiiii kauu.

yo cantik2 anggun2 sekalian.apa khabar anda semua? masih ingat lagikah kalian pada pemilik karangan terpanjang ni.hahahaha.

actually x de apa pun nak tulis.,cuma aku nak betulkan kenyataan nik neez kat atas tu.amboii kau,kata aku gelenya dehh.aku x gatal lagi nok nikoh deh.status tu sajo2 jah. x sabit ngan perasaan aku pun.aku x bercinta ok.melayan perasaan apa tah lagi.kah3.

status tu x melambangkan diri aku pun.so dont judge a book by its cover.ok nik neez? kalau aku dapat mu siap mu,aku sekeh2 mu.hahaha.x dop la...gurau jahh...

ohh ya.lupa nak cerita pasal exam kimia organik semalam.senang gila(terbalik kan ayat ni) dohhh.USM punya soalan terbaik la.sampai aku rasa sayang pulak nak bagi kertas jawapan kt pengawas pepriksaan tu.kah3.

nik neez kena chken pox? alalala sian nyo dio.aku nak gi melawat jauhhh..sori yunk.....apa2 pun aku doakan mu cepat sembuh ok baby? errk tiba2 rasa loya tekak panggil baby..hahaha...kelakar la bila nik neez mention pasal nida yg gelak macam tercekik tulang ikan.sumpah lawak!....ahahahahahaha.

ina meme gitu nik neez,,,die oyap jarang balik umah padahal tiap2 minggu balik umah.anok manjo la kea mesti balik sokmo.hahah.padan muko mu ina.wekkkk :P
aku 3 bulan sekali baru balik tau....sedih huk3...


hai gorgeousssss. assalamualaikum w.bt. (wsalam). in case kalau ade yg x mnjawab, hehehe. emm emm.hows yr exam? everything okay? miss u all laaa. a lot. bilo nk tubek neyyy, erkk, jgn sekarang n jgn bulan 2.. wants to know why? sekarang sbb aku dpt chicken pox.hahaha wondering, ade tak sep mu nk mae melawat aku neyy.aku kan saket. hari tu jwb xm math dlm demam.so sadd. ish3. tp xpe la. naseb baek math boleh jwb. alhamdulillah sgt3 ;) ohh 1 lagi xleh keluar bln 2 sbbnye aku ade keje. sep mu xtahu kot kijo gapo, tp dy lebeyh kurang wus kt usm pinang lah kot. kan ejak? yg kne tnye manager syarikat psl company dy tuu? emmm tu lah lebih kurang aku pnye keje bln 2.. so kalau nk keluar, ejah ujung bln 1 deh? hoho.17/2 dah byebye kampus PC dah, sbb aku pnye kampus kat jeli dah nnti. yay, buleh la peluang nk saem nge gajoh liarrrr. hahaha.

erk sep mu wat gapo loeni? qilah tuuu, kuat bena status psl kasih2,, dilamun cinta ko? haha. tumgu nikoh la sep muu.xyoh nk glenya2 lagi.. kakkem, tahniah deh pasal spa tuuu, goodluck in yr future. nija pun, kuat kan hatimu. ado masaloh, oyap laa. anyz zaty, jom la jupo. aku nk peluk muuu. aku tahu mu kuat.sabar byk2. deh? ejak, nk running man, mae rumoh aku. ado jongkook oppa kt umoh aku neyy.hahahaha. eda, haritu aku terbaco gapo tahh, pasal bas utem.eh jap, mu utem dih? @.@. sudoh doh laaa. aku sero betul dohhh.hahaha xpo la, nk oyap jugop. bas kt u tuuu, abe aku oyap mace kapal pecohh.haha aduiii xtaula tuu. xdop jupo ko abe aku sano? wani plop, kuat jugop status dy ney, psl suami2 siap. gerun aku dengaa.. hahaha. ati, senyap sunyi loniii. heran akuu. hahha. nidaa tuuuu, samo la, ado masaloh gak, oyap lahh. rindu nk dga nida suko. stail lekat tule dale tekok :p. inaaaaaaa! mu niii, aku g u muu, mu balik dumohhh.sabar je laa. haha. gano2 pun sep mu, me still here. sapo hk glenya2 tuu, mace qilah, kwang3,ngaji sapa habih dulu sayangggggg. pahtu nikoh laa. jnge lupo ajok geng mtrix neyyy., w0h0oooo .:D

mae la melawat aku kt rumoh neyyy.s0b3. im struggling here ;( hee. yang baru abes xm, tahniah deh. yg still xm, goodluck.yg xm nk dkt tuu, ado maso lg, buleh lagi nk goyang kaki.haha. k laa, bye yang. assalamualaikum :)

Monday, 2 January 2012

KORANG!!

cic.kenape korgsukabuat aku sedih time2 nak exam gini.huk3...rindu nya kt semua.aku dduk sini sekor je.ade kawan lain tapi masing2 hostel agak jauh.kalau hari2 gi naik bilik zati a.k.a rain tu boleh kurus aku.konfirm punya.hahaha.aku dduk kt usm ni stdy sorang2 dalam bilik.dulu ada gak bosan2 gi kaco budak bilik sebelah tak lain x bukan ina,nikneez ati,kema..bilik 110 tmpat meeting tergempar sokmo.hahaha.pahtu ngan nija ado skali...tengah2 study ada yg datang bawak kek coklat dan x asing lagi orangnya kalau bukan ida.ngeh3.bosan weii study sekor.aku stdy skejap pahtu ngatuk tidok smula.haha.kalau kt MATRIX dulu boleh sruh nida kejutkan.huk2.skrg mane ade dah semua tu.pg2 aku bangun tgk katil sbelah xde org.maklumlah rumate aku org penang so dia balik rumah dia la study week gini..arghhh bosan nye hdup aku..dah la dgn laptop aku x berfungsi nya masa2 exam gini.ni pun update blog guna kawan aku punya laptop.nasib la dia baik bg pinjam.kalau x macam org kebodohan la aku x de laptop.haha..boleh je nak gi repair pun tapi aku malas nak gi kedai betulkan.hihi.

org kata dulu masuk U bnyk relax kan? aku rasa x pun.lg stress ado la..matrix lg best woo.series.kt U masing2 wat hal sendiri la..kalau nak hidup kt U kene banyak kwal nafsu.nafsu makan,shopping,cinta.,.OOPSS aku x terlibat dgn kes cinta tu OK? hahaha..korang ape cerr> x kan xde jatey yg berkenan kott.kalau ade kenal2 kan la kat aku.hehehe...sharing is caring.common la beb...aku kt U malas nak pikir pasal BF la ape la kebende yg x pnting ni.yg penting nak kejar cita2 dulu nthen bru cinta OK? HAHAHA..agak POYO di situ..tp memang tu pun niat aku sebenarnya...oh ya...aku lupa nak bg tau yg ayah aku dpt pindah kt Sabah.so kalau jadi probability utk aku jmpa korang agak tipis la.maybe junpa nanti masa INAdah berbadab dua.NIDA dah kahwin.SEMUA LAH dah ada pasangan hidup masing2..kah3...aku gurau.jangan marah nanti cepat tua...tapi ape2 pun aku tetap doakan yg terbaik utk saem2 aku..u olls are my frenz 4 ever and still deep in my heart...ceh speaking gitu,,hahah..skrg jam pkul 3.26 pg...slalu time gini aku dah x sedarkan diri dah.tapi x tahu kenapa hari ni x ngatuk pulak.*suruh stdy lebih la tu* hahaha...


weii panjang nyo aku tulis opp? larat ke korg nak baco ni..hehe.nasibla...korg kena bace jugak sampai habis kalau x ptus kawan.hehehe...jangan lupa nanti kad kawin korg pos kt aku ye.kalau x de alamat hantar SMS xpe dah.insyaAllah aku gi makan kenduri nasi minyak korang.apsal tiba2 aku gatal cakap pasal kahwin ni..oh lupa...umur kita dah 20...baru 20 kan...muda lagi..hehe.bak kate zati mazlan...boleh nikoh doh...dio nok nikoh dulu la tu..hahah.ok la weii panjang celoteh aku.penant nok nulih..silap..menaip..selamat tiidur semua.selamat malam.ehh pagi doh ni...kbai..salam sayang :))


Here WITH ♥

How damn much I miss u all! siyesly korang rindu nija x? mentang2 semua post nija pun nk post jgk la..hik2 esok dah exam dah.ni jadual exam nija


!_! oh my ALLAH dlu nk exam nija ad la jgk org yg duk marah2 nija suh study hik2 skng kan dh besar semua bt hal sndri..kih2 tp even kita dh ad new fren kat uni masing2 hope kenangan kita still alive bersama lg... ak xtau nk ckp ap,just wish u all good luck dear ^_^

p/s:nija akn ad kat kb dlm 30 JANUARI camtu..hope smpt jmpa korang ^_^

INI ANTARA MEMORI KITA TERCIPTA BERSAMA ♥

untuk budak klas H,ingt x buka puasa kat umah cikgu kesayangan kita semua ^_^ Cikgu ILMAN


INI GAMBAR TIME OUTIM KAT GIANT KULIM! ♥ siyesly rindu,sni nija selalu pergi GIANT TABUAN JAYA & THE SPRING ^_^ THE SPRING ala2 JAYA JUSCO gtu..hik2

korang ingt x gmbr ni?gmbr time kita pergi makn nasi kerabu?nasi kerabu BERKUAH SAMBAL LADA! hik2 geram giler time ni,even lapar giler ak xleh hbskn sbb terlampau pedas n xnmpk nasi kerabu dah ^_^ nk order yg lain duit senket! kih2 rindu! ♥

malam ni tema baju hijau,sbb malam penutup MINNGU PENGHAYATAN ISLAM (MPI) ♥


Sunday, 1 January 2012

exam ?

exam.

yup, esk aku start exam dan aku sempat lagi online dan membuang masa dan bosan dan post something here. boo for me.

tahun baru disambut sekadar biasa. bwk sumayah ke tempat aku selalu lepak. atas bukit. dan tengok bunga api. tp xde bunyi sbb jauh sgt. huehue. xsemeriah dulu. masa kat matrik. ada nada sayu disitu.

lately, rasa kosong. kosong di dlm. maybe sbb umo dh doploh. apekah ?? ok, xde kena mengena.

moving on, ak xsabar nk cutiiii.. nk jumpa uollss, kengkwn lama n pegi kl. yeay for that ! da dpt greenlight dari ayah utk gi kl. kali ni aku travel sengsorg. hebak kan? ok,boo again for me.

ok, nk sambung study, juz wanna leave sumthing here,kenang.kenangan. and oh,do visit my new blog. motif.?

gudluck utk exam !!!!! maannajah fi imtihan. :)

pens off.

Friday, 30 December 2011

Emmmmm

Assalamualaikum wahai sahabat2 terchenta...

Lamo dh x jupo ngan anda2 sume. Doh la aq sekor jh dup kat melako nie. Lecturer aq oyap melaka hebak..hebak kot celoh mano pn aq x taw. Bus pn buruk2 jh aq tgk... lantai kayu supo bus Liang Hock kulim dulu..ngeh2. (bakpo x hau tibe2 tringat ko bus)

Emmm...pejam celik pejam celik tgk2 nk abih dah 1 sem kte study kat u masing2.....kecuali mung la kakkem..x dae abih. Xpo2..g sambung kat kolej tu plop deh..hehe. Hope mg happy la dpt balik ke semenanjung nie. Tinggal la joja sore sano. Xpo joj...u're strong... pijok jh sapo2 ngenak mg sano.

Sepanjang sem nie... emmm... ok la kowt. Saem2 cnie pn ok laa...tp i think they're more to teman ketika senang. Walaupun ade hop ado kreto..kalu nk g mano2...aq lg suke g sdiri...nk g stesen bus pn aq sanggup g sore..nek bus buruk tu pagi2 buto...petang2 hari pn aq redah sorang2 jgk. Aq nk jd lebih indpendent cnie...kalu dlu kat matrik aq sopmo dup gantung ko saem2. Mujo la ado saem2 hop baek supo sep mung.

K lah..tinggal beberapa ari jh lagi nk final nie. Smoga kte sume pass with flying colours. Smoga sume cemerlang, gemilang & terbilang. Go0d luck sume...labiu!!!

p/s : 2 ari lg nk masuk taun baru :)

Saturday, 15 October 2011

because i feel like writing again.......

as salam..
it has been so long since my last post.
i miss uollss laahhhh

makan,trigt korang. minum,trigt korang. tgk muvie, trigt korang. dlm kuliah, pon trigt korang. aiyooo... makin lama,makin rindu. bosan nye kat sini. bosan bukan sbb xde benda nk buat tp bosan sbb xde teman,sahabat mcm korang. T.T

klu siapkan esaimen, trigt plak tyme kita bincang, study same2 kat 110. kat sini,sorg2 ja lah.

dulu ada ina, blh gak ak tnye soklan yg xreti, skarang msg2 kt dlm bilik. blok saujana ni plak sunyi dua mcm je =..=

dulu ada nikneez, klu ak sedih, dia la yg buat ak gelak.. klu lapar,dia bakar roti utk kitorg.haha

dulu ada wani n eda, diorg bestfrensss ak smpai bila2. diorg lebih paham ak drpd ak paham dri ak sendri =.='

dulu ada kakkem n nija, supply megi nija, buat air milo kakkem . oh how i miss those moments

dulu ada atie, klu nk kritik org n mntak nasihat, atie la org nya. hahaha

dulu ada qilah n nida, ceriakan 110, trun mkn same2

sekarang.... ak ada diri ak sndri. ak blaja bdikari, biase leww,nk masuk doploh kan. =.=

jadual ak sgt pack,bukan sbb kuliah, tp meeting la, aktiviti itu la ini la, tmbah plak dgn kuiz,esaimen on9. oh sgt xsuka. senior dhla suka buat meeting pkul 10mlm, habis plak dkat2 kul 12. jalan kaki balik saujana dkat 15-20min. klu naseb xbaek, jumpe anjing tgh jln. =..=
oh btw, haritu ak habis meeting, pegi gerai cari mkn, ternmpak mubarak majid,alaa pelakon tu,,, tgh mkn mee greng sorg2.. kesian plak ak tgk.haha

kdg2 klu ak xmesej, xcall.. xbrmkna ak lupa korg. masa xmengizinkan.. insyaAllah, ada jodoh kita jumpe lagi.

ps _gudluck semua dkat u masing2.. ukhwah fillah <3

Thursday, 12 January 2012

hamboiiii kauu.

yo cantik2 anggun2 sekalian.apa khabar anda semua? masih ingat lagikah kalian pada pemilik karangan terpanjang ni.hahahaha.

actually x de apa pun nak tulis.,cuma aku nak betulkan kenyataan nik neez kat atas tu.amboii kau,kata aku gelenya dehh.aku x gatal lagi nok nikoh deh.status tu sajo2 jah. x sabit ngan perasaan aku pun.aku x bercinta ok.melayan perasaan apa tah lagi.kah3.

status tu x melambangkan diri aku pun.so dont judge a book by its cover.ok nik neez? kalau aku dapat mu siap mu,aku sekeh2 mu.hahaha.x dop la...gurau jahh...

ohh ya.lupa nak cerita pasal exam kimia organik semalam.senang gila(terbalik kan ayat ni) dohhh.USM punya soalan terbaik la.sampai aku rasa sayang pulak nak bagi kertas jawapan kt pengawas pepriksaan tu.kah3.

nik neez kena chken pox? alalala sian nyo dio.aku nak gi melawat jauhhh..sori yunk.....apa2 pun aku doakan mu cepat sembuh ok baby? errk tiba2 rasa loya tekak panggil baby..hahaha...kelakar la bila nik neez mention pasal nida yg gelak macam tercekik tulang ikan.sumpah lawak!....ahahahahahaha.

ina meme gitu nik neez,,,die oyap jarang balik umah padahal tiap2 minggu balik umah.anok manjo la kea mesti balik sokmo.hahah.padan muko mu ina.wekkkk :P
aku 3 bulan sekali baru balik tau....sedih huk3...


hai gorgeousssss. assalamualaikum w.bt. (wsalam). in case kalau ade yg x mnjawab, hehehe. emm emm.hows yr exam? everything okay? miss u all laaa. a lot. bilo nk tubek neyyy, erkk, jgn sekarang n jgn bulan 2.. wants to know why? sekarang sbb aku dpt chicken pox.hahaha wondering, ade tak sep mu nk mae melawat aku neyy.aku kan saket. hari tu jwb xm math dlm demam.so sadd. ish3. tp xpe la. naseb baek math boleh jwb. alhamdulillah sgt3 ;) ohh 1 lagi xleh keluar bln 2 sbbnye aku ade keje. sep mu xtahu kot kijo gapo, tp dy lebeyh kurang wus kt usm pinang lah kot. kan ejak? yg kne tnye manager syarikat psl company dy tuu? emmm tu lah lebih kurang aku pnye keje bln 2.. so kalau nk keluar, ejah ujung bln 1 deh? hoho.17/2 dah byebye kampus PC dah, sbb aku pnye kampus kat jeli dah nnti. yay, buleh la peluang nk saem nge gajoh liarrrr. hahaha.

erk sep mu wat gapo loeni? qilah tuuu, kuat bena status psl kasih2,, dilamun cinta ko? haha. tumgu nikoh la sep muu.xyoh nk glenya2 lagi.. kakkem, tahniah deh pasal spa tuuu, goodluck in yr future. nija pun, kuat kan hatimu. ado masaloh, oyap laa. anyz zaty, jom la jupo. aku nk peluk muuu. aku tahu mu kuat.sabar byk2. deh? ejak, nk running man, mae rumoh aku. ado jongkook oppa kt umoh aku neyy.hahahaha. eda, haritu aku terbaco gapo tahh, pasal bas utem.eh jap, mu utem dih? @.@. sudoh doh laaa. aku sero betul dohhh.hahaha xpo la, nk oyap jugop. bas kt u tuuu, abe aku oyap mace kapal pecohh.haha aduiii xtaula tuu. xdop jupo ko abe aku sano? wani plop, kuat jugop status dy ney, psl suami2 siap. gerun aku dengaa.. hahaha. ati, senyap sunyi loniii. heran akuu. hahha. nidaa tuuuu, samo la, ado masaloh gak, oyap lahh. rindu nk dga nida suko. stail lekat tule dale tekok :p. inaaaaaaa! mu niii, aku g u muu, mu balik dumohhh.sabar je laa. haha. gano2 pun sep mu, me still here. sapo hk glenya2 tuu, mace qilah, kwang3,ngaji sapa habih dulu sayangggggg. pahtu nikoh laa. jnge lupo ajok geng mtrix neyyy., w0h0oooo .:D

mae la melawat aku kt rumoh neyyy.s0b3. im struggling here ;( hee. yang baru abes xm, tahniah deh. yg still xm, goodluck.yg xm nk dkt tuu, ado maso lg, buleh lagi nk goyang kaki.haha. k laa, bye yang. assalamualaikum :)

Monday, 2 January 2012

KORANG!!

cic.kenape korgsukabuat aku sedih time2 nak exam gini.huk3...rindu nya kt semua.aku dduk sini sekor je.ade kawan lain tapi masing2 hostel agak jauh.kalau hari2 gi naik bilik zati a.k.a rain tu boleh kurus aku.konfirm punya.hahaha.aku dduk kt usm ni stdy sorang2 dalam bilik.dulu ada gak bosan2 gi kaco budak bilik sebelah tak lain x bukan ina,nikneez ati,kema..bilik 110 tmpat meeting tergempar sokmo.hahaha.pahtu ngan nija ado skali...tengah2 study ada yg datang bawak kek coklat dan x asing lagi orangnya kalau bukan ida.ngeh3.bosan weii study sekor.aku stdy skejap pahtu ngatuk tidok smula.haha.kalau kt MATRIX dulu boleh sruh nida kejutkan.huk2.skrg mane ade dah semua tu.pg2 aku bangun tgk katil sbelah xde org.maklumlah rumate aku org penang so dia balik rumah dia la study week gini..arghhh bosan nye hdup aku..dah la dgn laptop aku x berfungsi nya masa2 exam gini.ni pun update blog guna kawan aku punya laptop.nasib la dia baik bg pinjam.kalau x macam org kebodohan la aku x de laptop.haha..boleh je nak gi repair pun tapi aku malas nak gi kedai betulkan.hihi.

org kata dulu masuk U bnyk relax kan? aku rasa x pun.lg stress ado la..matrix lg best woo.series.kt U masing2 wat hal sendiri la..kalau nak hidup kt U kene banyak kwal nafsu.nafsu makan,shopping,cinta.,.OOPSS aku x terlibat dgn kes cinta tu OK? hahaha..korang ape cerr> x kan xde jatey yg berkenan kott.kalau ade kenal2 kan la kat aku.hehehe...sharing is caring.common la beb...aku kt U malas nak pikir pasal BF la ape la kebende yg x pnting ni.yg penting nak kejar cita2 dulu nthen bru cinta OK? HAHAHA..agak POYO di situ..tp memang tu pun niat aku sebenarnya...oh ya...aku lupa nak bg tau yg ayah aku dpt pindah kt Sabah.so kalau jadi probability utk aku jmpa korang agak tipis la.maybe junpa nanti masa INAdah berbadab dua.NIDA dah kahwin.SEMUA LAH dah ada pasangan hidup masing2..kah3...aku gurau.jangan marah nanti cepat tua...tapi ape2 pun aku tetap doakan yg terbaik utk saem2 aku..u olls are my frenz 4 ever and still deep in my heart...ceh speaking gitu,,hahah..skrg jam pkul 3.26 pg...slalu time gini aku dah x sedarkan diri dah.tapi x tahu kenapa hari ni x ngatuk pulak.*suruh stdy lebih la tu* hahaha...


weii panjang nyo aku tulis opp? larat ke korg nak baco ni..hehe.nasibla...korg kena bace jugak sampai habis kalau x ptus kawan.hehehe...jangan lupa nanti kad kawin korg pos kt aku ye.kalau x de alamat hantar SMS xpe dah.insyaAllah aku gi makan kenduri nasi minyak korang.apsal tiba2 aku gatal cakap pasal kahwin ni..oh lupa...umur kita dah 20...baru 20 kan...muda lagi..hehe.bak kate zati mazlan...boleh nikoh doh...dio nok nikoh dulu la tu..hahah.ok la weii panjang celoteh aku.penant nok nulih..silap..menaip..selamat tiidur semua.selamat malam.ehh pagi doh ni...kbai..salam sayang :))


Here WITH ♥

How damn much I miss u all! siyesly korang rindu nija x? mentang2 semua post nija pun nk post jgk la..hik2 esok dah exam dah.ni jadual exam nija


!_! oh my ALLAH dlu nk exam nija ad la jgk org yg duk marah2 nija suh study hik2 skng kan dh besar semua bt hal sndri..kih2 tp even kita dh ad new fren kat uni masing2 hope kenangan kita still alive bersama lg... ak xtau nk ckp ap,just wish u all good luck dear ^_^

p/s:nija akn ad kat kb dlm 30 JANUARI camtu..hope smpt jmpa korang ^_^

INI ANTARA MEMORI KITA TERCIPTA BERSAMA ♥

untuk budak klas H,ingt x buka puasa kat umah cikgu kesayangan kita semua ^_^ Cikgu ILMAN


INI GAMBAR TIME OUTIM KAT GIANT KULIM! ♥ siyesly rindu,sni nija selalu pergi GIANT TABUAN JAYA & THE SPRING ^_^ THE SPRING ala2 JAYA JUSCO gtu..hik2

korang ingt x gmbr ni?gmbr time kita pergi makn nasi kerabu?nasi kerabu BERKUAH SAMBAL LADA! hik2 geram giler time ni,even lapar giler ak xleh hbskn sbb terlampau pedas n xnmpk nasi kerabu dah ^_^ nk order yg lain duit senket! kih2 rindu! ♥

malam ni tema baju hijau,sbb malam penutup MINNGU PENGHAYATAN ISLAM (MPI) ♥


Sunday, 1 January 2012

exam ?

exam.

yup, esk aku start exam dan aku sempat lagi online dan membuang masa dan bosan dan post something here. boo for me.

tahun baru disambut sekadar biasa. bwk sumayah ke tempat aku selalu lepak. atas bukit. dan tengok bunga api. tp xde bunyi sbb jauh sgt. huehue. xsemeriah dulu. masa kat matrik. ada nada sayu disitu.

lately, rasa kosong. kosong di dlm. maybe sbb umo dh doploh. apekah ?? ok, xde kena mengena.

moving on, ak xsabar nk cutiiii.. nk jumpa uollss, kengkwn lama n pegi kl. yeay for that ! da dpt greenlight dari ayah utk gi kl. kali ni aku travel sengsorg. hebak kan? ok,boo again for me.

ok, nk sambung study, juz wanna leave sumthing here,kenang.kenangan. and oh,do visit my new blog. motif.?

gudluck utk exam !!!!! maannajah fi imtihan. :)

pens off.

Friday, 30 December 2011

Emmmmm

Assalamualaikum wahai sahabat2 terchenta...

Lamo dh x jupo ngan anda2 sume. Doh la aq sekor jh dup kat melako nie. Lecturer aq oyap melaka hebak..hebak kot celoh mano pn aq x taw. Bus pn buruk2 jh aq tgk... lantai kayu supo bus Liang Hock kulim dulu..ngeh2. (bakpo x hau tibe2 tringat ko bus)

Emmm...pejam celik pejam celik tgk2 nk abih dah 1 sem kte study kat u masing2.....kecuali mung la kakkem..x dae abih. Xpo2..g sambung kat kolej tu plop deh..hehe. Hope mg happy la dpt balik ke semenanjung nie. Tinggal la joja sore sano. Xpo joj...u're strong... pijok jh sapo2 ngenak mg sano.

Sepanjang sem nie... emmm... ok la kowt. Saem2 cnie pn ok laa...tp i think they're more to teman ketika senang. Walaupun ade hop ado kreto..kalu nk g mano2...aq lg suke g sdiri...nk g stesen bus pn aq sanggup g sore..nek bus buruk tu pagi2 buto...petang2 hari pn aq redah sorang2 jgk. Aq nk jd lebih indpendent cnie...kalu dlu kat matrik aq sopmo dup gantung ko saem2. Mujo la ado saem2 hop baek supo sep mung.

K lah..tinggal beberapa ari jh lagi nk final nie. Smoga kte sume pass with flying colours. Smoga sume cemerlang, gemilang & terbilang. Go0d luck sume...labiu!!!

p/s : 2 ari lg nk masuk taun baru :)

Saturday, 15 October 2011

because i feel like writing again.......

as salam..
it has been so long since my last post.
i miss uollss laahhhh

makan,trigt korang. minum,trigt korang. tgk muvie, trigt korang. dlm kuliah, pon trigt korang. aiyooo... makin lama,makin rindu. bosan nye kat sini. bosan bukan sbb xde benda nk buat tp bosan sbb xde teman,sahabat mcm korang. T.T

klu siapkan esaimen, trigt plak tyme kita bincang, study same2 kat 110. kat sini,sorg2 ja lah.

dulu ada ina, blh gak ak tnye soklan yg xreti, skarang msg2 kt dlm bilik. blok saujana ni plak sunyi dua mcm je =..=

dulu ada nikneez, klu ak sedih, dia la yg buat ak gelak.. klu lapar,dia bakar roti utk kitorg.haha

dulu ada wani n eda, diorg bestfrensss ak smpai bila2. diorg lebih paham ak drpd ak paham dri ak sendri =.='

dulu ada kakkem n nija, supply megi nija, buat air milo kakkem . oh how i miss those moments

dulu ada atie, klu nk kritik org n mntak nasihat, atie la org nya. hahaha

dulu ada qilah n nida, ceriakan 110, trun mkn same2

sekarang.... ak ada diri ak sndri. ak blaja bdikari, biase leww,nk masuk doploh kan. =.=

jadual ak sgt pack,bukan sbb kuliah, tp meeting la, aktiviti itu la ini la, tmbah plak dgn kuiz,esaimen on9. oh sgt xsuka. senior dhla suka buat meeting pkul 10mlm, habis plak dkat2 kul 12. jalan kaki balik saujana dkat 15-20min. klu naseb xbaek, jumpe anjing tgh jln. =..=
oh btw, haritu ak habis meeting, pegi gerai cari mkn, ternmpak mubarak majid,alaa pelakon tu,,, tgh mkn mee greng sorg2.. kesian plak ak tgk.haha

kdg2 klu ak xmesej, xcall.. xbrmkna ak lupa korg. masa xmengizinkan.. insyaAllah, ada jodoh kita jumpe lagi.

ps _gudluck semua dkat u masing2.. ukhwah fillah <3