SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Monday, 2 January 2012

KORANG!!

cic.kenape korgsukabuat aku sedih time2 nak exam gini.huk3...rindu nya kt semua.aku dduk sini sekor je.ade kawan lain tapi masing2 hostel agak jauh.kalau hari2 gi naik bilik zati a.k.a rain tu boleh kurus aku.konfirm punya.hahaha.aku dduk kt usm ni stdy sorang2 dalam bilik.dulu ada gak bosan2 gi kaco budak bilik sebelah tak lain x bukan ina,nikneez ati,kema..bilik 110 tmpat meeting tergempar sokmo.hahaha.pahtu ngan nija ado skali...tengah2 study ada yg datang bawak kek coklat dan x asing lagi orangnya kalau bukan ida.ngeh3.bosan weii study sekor.aku stdy skejap pahtu ngatuk tidok smula.haha.kalau kt MATRIX dulu boleh sruh nida kejutkan.huk2.skrg mane ade dah semua tu.pg2 aku bangun tgk katil sbelah xde org.maklumlah rumate aku org penang so dia balik rumah dia la study week gini..arghhh bosan nye hdup aku..dah la dgn laptop aku x berfungsi nya masa2 exam gini.ni pun update blog guna kawan aku punya laptop.nasib la dia baik bg pinjam.kalau x macam org kebodohan la aku x de laptop.haha..boleh je nak gi repair pun tapi aku malas nak gi kedai betulkan.hihi.

org kata dulu masuk U bnyk relax kan? aku rasa x pun.lg stress ado la..matrix lg best woo.series.kt U masing2 wat hal sendiri la..kalau nak hidup kt U kene banyak kwal nafsu.nafsu makan,shopping,cinta.,.OOPSS aku x terlibat dgn kes cinta tu OK? hahaha..korang ape cerr> x kan xde jatey yg berkenan kott.kalau ade kenal2 kan la kat aku.hehehe...sharing is caring.common la beb...aku kt U malas nak pikir pasal BF la ape la kebende yg x pnting ni.yg penting nak kejar cita2 dulu nthen bru cinta OK? HAHAHA..agak POYO di situ..tp memang tu pun niat aku sebenarnya...oh ya...aku lupa nak bg tau yg ayah aku dpt pindah kt Sabah.so kalau jadi probability utk aku jmpa korang agak tipis la.maybe junpa nanti masa INAdah berbadab dua.NIDA dah kahwin.SEMUA LAH dah ada pasangan hidup masing2..kah3...aku gurau.jangan marah nanti cepat tua...tapi ape2 pun aku tetap doakan yg terbaik utk saem2 aku..u olls are my frenz 4 ever and still deep in my heart...ceh speaking gitu,,hahah..skrg jam pkul 3.26 pg...slalu time gini aku dah x sedarkan diri dah.tapi x tahu kenapa hari ni x ngatuk pulak.*suruh stdy lebih la tu* hahaha...


weii panjang nyo aku tulis opp? larat ke korg nak baco ni..hehe.nasibla...korg kena bace jugak sampai habis kalau x ptus kawan.hehehe...jangan lupa nanti kad kawin korg pos kt aku ye.kalau x de alamat hantar SMS xpe dah.insyaAllah aku gi makan kenduri nasi minyak korang.apsal tiba2 aku gatal cakap pasal kahwin ni..oh lupa...umur kita dah 20...baru 20 kan...muda lagi..hehe.bak kate zati mazlan...boleh nikoh doh...dio nok nikoh dulu la tu..hahah.ok la weii panjang celoteh aku.penant nok nulih..silap..menaip..selamat tiidur semua.selamat malam.ehh pagi doh ni...kbai..salam sayang :))


0 comments:

Post a Comment

Monday, 2 January 2012

KORANG!!

cic.kenape korgsukabuat aku sedih time2 nak exam gini.huk3...rindu nya kt semua.aku dduk sini sekor je.ade kawan lain tapi masing2 hostel agak jauh.kalau hari2 gi naik bilik zati a.k.a rain tu boleh kurus aku.konfirm punya.hahaha.aku dduk kt usm ni stdy sorang2 dalam bilik.dulu ada gak bosan2 gi kaco budak bilik sebelah tak lain x bukan ina,nikneez ati,kema..bilik 110 tmpat meeting tergempar sokmo.hahaha.pahtu ngan nija ado skali...tengah2 study ada yg datang bawak kek coklat dan x asing lagi orangnya kalau bukan ida.ngeh3.bosan weii study sekor.aku stdy skejap pahtu ngatuk tidok smula.haha.kalau kt MATRIX dulu boleh sruh nida kejutkan.huk2.skrg mane ade dah semua tu.pg2 aku bangun tgk katil sbelah xde org.maklumlah rumate aku org penang so dia balik rumah dia la study week gini..arghhh bosan nye hdup aku..dah la dgn laptop aku x berfungsi nya masa2 exam gini.ni pun update blog guna kawan aku punya laptop.nasib la dia baik bg pinjam.kalau x macam org kebodohan la aku x de laptop.haha..boleh je nak gi repair pun tapi aku malas nak gi kedai betulkan.hihi.

org kata dulu masuk U bnyk relax kan? aku rasa x pun.lg stress ado la..matrix lg best woo.series.kt U masing2 wat hal sendiri la..kalau nak hidup kt U kene banyak kwal nafsu.nafsu makan,shopping,cinta.,.OOPSS aku x terlibat dgn kes cinta tu OK? hahaha..korang ape cerr> x kan xde jatey yg berkenan kott.kalau ade kenal2 kan la kat aku.hehehe...sharing is caring.common la beb...aku kt U malas nak pikir pasal BF la ape la kebende yg x pnting ni.yg penting nak kejar cita2 dulu nthen bru cinta OK? HAHAHA..agak POYO di situ..tp memang tu pun niat aku sebenarnya...oh ya...aku lupa nak bg tau yg ayah aku dpt pindah kt Sabah.so kalau jadi probability utk aku jmpa korang agak tipis la.maybe junpa nanti masa INAdah berbadab dua.NIDA dah kahwin.SEMUA LAH dah ada pasangan hidup masing2..kah3...aku gurau.jangan marah nanti cepat tua...tapi ape2 pun aku tetap doakan yg terbaik utk saem2 aku..u olls are my frenz 4 ever and still deep in my heart...ceh speaking gitu,,hahah..skrg jam pkul 3.26 pg...slalu time gini aku dah x sedarkan diri dah.tapi x tahu kenapa hari ni x ngatuk pulak.*suruh stdy lebih la tu* hahaha...


weii panjang nyo aku tulis opp? larat ke korg nak baco ni..hehe.nasibla...korg kena bace jugak sampai habis kalau x ptus kawan.hehehe...jangan lupa nanti kad kawin korg pos kt aku ye.kalau x de alamat hantar SMS xpe dah.insyaAllah aku gi makan kenduri nasi minyak korang.apsal tiba2 aku gatal cakap pasal kahwin ni..oh lupa...umur kita dah 20...baru 20 kan...muda lagi..hehe.bak kate zati mazlan...boleh nikoh doh...dio nok nikoh dulu la tu..hahah.ok la weii panjang celoteh aku.penant nok nulih..silap..menaip..selamat tiidur semua.selamat malam.ehh pagi doh ni...kbai..salam sayang :))


No comments:

Post a Comment