SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Wednesday, 3 August 2011

♥ korang ♥


Disini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis ditangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua
Hanya sementara

KORUS
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Inginku miliki lebih darimu

Mungkinkah ini yang tertulis ditangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri



Assalamualaikum =) hari ni setelah berabad lama nye ak br nk update blog ak..ak ad terjumpa lgu best =) lgu PERPISAHAN INI,lgu ni ak jmpa time tgk citer Laila Manja kat tv3 ptg2 tu..mula2 just dgr sbb best,lma2 cam ad mksd lak =)

korang,especially budak2 MATRIK KOLEJ MARA KULIM (KMK) ak dedicated lgu ni untk korang,xkira la yg rapat,xrapat,yg knal,yg xknl tp pnah jmpa ke..hik2 sbb lgu ni ad mskd yg tersirat,seperti yg ak highlight kn Disini bermulanya pertemuan yang terakhir korang tentu tau kn mksd line lgu tu... =) di Kolej Mara Kulim la kita bertemu dan perpisah =) skng korang semua dah dpt msk ke Uni msg2..tp jgn lupa kenanga korng d Kolej Mara Kulim =)

Dulu kita satu jiwa satu impian korang dulu satu impian SATU TEKAD(lgu tema orientasi batch 10/11) nk kn 4rata...sama la ngn aku =) tp takdir Allah maha mengetahui kita xdpt menolak =) tp ak xslh kn takdir ak xdpt 4rata sbb slh ak gak sbb mls kat matrik lu..hik2 tp kpd yg berjaya tahniah,tentu korang dpt Uni yg gempak2 kn? even ak xdpt kos yg ak nk kat UNIMAS,ak tetap bersyukur =) ak xslh kn takdir,& rezeki ak ALLAH MAHA MENGETAHUI ak juz merancang =)

kpd bdk2 fazian yg geng kapak (ena,nikneez,kema,ati,zati,qilah,wani,nida,eda) korang selamat berjaya,andai kata kita terlupa seketika tentang KITA ak harap jgn lupa selama nya,seketika tu normal =) ak n kema dpt UNIMAS,mungkin tidak terlupa,ena USM kk,qilah & zati USM pp,nikneez UMK,wani UMP,eda UtEM,nida mana?ops sori xingt..hik2 ati kat IPG,semoga korang berjaya..nanti klu nk khawin jgn xjemput ak lak =)

ak harap korang doakn kejayaan ak untk smbng master erk =) hik2 ak harap kita sahabat selama nya =)♥ nija


0 comments:

Post a Comment

Wednesday, 3 August 2011

♥ korang ♥


Disini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis ditangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua
Hanya sementara

KORUS
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Inginku miliki lebih darimu

Mungkinkah ini yang tertulis ditangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri



Assalamualaikum =) hari ni setelah berabad lama nye ak br nk update blog ak..ak ad terjumpa lgu best =) lgu PERPISAHAN INI,lgu ni ak jmpa time tgk citer Laila Manja kat tv3 ptg2 tu..mula2 just dgr sbb best,lma2 cam ad mksd lak =)

korang,especially budak2 MATRIK KOLEJ MARA KULIM (KMK) ak dedicated lgu ni untk korang,xkira la yg rapat,xrapat,yg knal,yg xknl tp pnah jmpa ke..hik2 sbb lgu ni ad mskd yg tersirat,seperti yg ak highlight kn Disini bermulanya pertemuan yang terakhir korang tentu tau kn mksd line lgu tu... =) di Kolej Mara Kulim la kita bertemu dan perpisah =) skng korang semua dah dpt msk ke Uni msg2..tp jgn lupa kenanga korng d Kolej Mara Kulim =)

Dulu kita satu jiwa satu impian korang dulu satu impian SATU TEKAD(lgu tema orientasi batch 10/11) nk kn 4rata...sama la ngn aku =) tp takdir Allah maha mengetahui kita xdpt menolak =) tp ak xslh kn takdir ak xdpt 4rata sbb slh ak gak sbb mls kat matrik lu..hik2 tp kpd yg berjaya tahniah,tentu korang dpt Uni yg gempak2 kn? even ak xdpt kos yg ak nk kat UNIMAS,ak tetap bersyukur =) ak xslh kn takdir,& rezeki ak ALLAH MAHA MENGETAHUI ak juz merancang =)

kpd bdk2 fazian yg geng kapak (ena,nikneez,kema,ati,zati,qilah,wani,nida,eda) korang selamat berjaya,andai kata kita terlupa seketika tentang KITA ak harap jgn lupa selama nya,seketika tu normal =) ak n kema dpt UNIMAS,mungkin tidak terlupa,ena USM kk,qilah & zati USM pp,nikneez UMK,wani UMP,eda UtEM,nida mana?ops sori xingt..hik2 ati kat IPG,semoga korang berjaya..nanti klu nk khawin jgn xjemput ak lak =)

ak harap korang doakn kejayaan ak untk smbng master erk =) hik2 ak harap kita sahabat selama nya =)♥ nija


No comments:

Post a Comment