SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Monday, 1 August 2011

menu 1st ramadhan :)


salam.HAI korang.dah lame kan x menjengah ke dasar blog ni.haha.masing2 busy.hari ni korang berbuke ape.haaa.agak2 ade x meleleh air liur tengok menu kat atas ni.ho3.sabar2.kang bukak pose aku bg.hehe.yang atas sekali tu tauhu sumbat.amacam jadi x aku buat,haha.koya.aku tlg sket2 lah.tapi bukan susah pun buat nye,simple and easy as ABC.tapi sayur taugeh masak lemak ni memang aku masak.first trial masak lemak2 nih.alhamdulillah menjadi.mak aku x tolong langsung.aku buat semua sndiri.cehh bangge la pulak minah ni.haha.relax2.aku pun bukan pandai pun masak.tgk2 dlu pastu try buat.jadi plak.hehe.nak masak syur lemak ni satu je kene beware,jangan pecah santan.maknenye jangan sampai santan tu jadi berketul-ketul.tu konfirm x jadi.hehe.kena pandai kacau.leceh kan tapi hasilnya memuaskan.hik3.ok lah dah nak berbuka ni.out dlu....



0 comments:

Post a Comment

Monday, 1 August 2011

menu 1st ramadhan :)


salam.HAI korang.dah lame kan x menjengah ke dasar blog ni.haha.masing2 busy.hari ni korang berbuke ape.haaa.agak2 ade x meleleh air liur tengok menu kat atas ni.ho3.sabar2.kang bukak pose aku bg.hehe.yang atas sekali tu tauhu sumbat.amacam jadi x aku buat,haha.koya.aku tlg sket2 lah.tapi bukan susah pun buat nye,simple and easy as ABC.tapi sayur taugeh masak lemak ni memang aku masak.first trial masak lemak2 nih.alhamdulillah menjadi.mak aku x tolong langsung.aku buat semua sndiri.cehh bangge la pulak minah ni.haha.relax2.aku pun bukan pandai pun masak.tgk2 dlu pastu try buat.jadi plak.hehe.nak masak syur lemak ni satu je kene beware,jangan pecah santan.maknenye jangan sampai santan tu jadi berketul-ketul.tu konfirm x jadi.hehe.kena pandai kacau.leceh kan tapi hasilnya memuaskan.hik3.ok lah dah nak berbuka ni.out dlu....



No comments:

Post a Comment