SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Thursday, 28 April 2011

ASSALAMUALAIKUM & HELLO!

amb0i NIKNEEZ..cik lada yee..nah!ambik mung aku tulis dah bl0g neyy...b0ring laa duk umahh..nak sangat diet tapi..): bangun lambat;then makan.pastu tengah hari umi ajak makan sekali; takkan la nak kecikkan ati umi plak kan..*padahal umi aku tak kesah pon..then petang kakngah ajak pergi pasar malam. *hari khamis jep.                     (-__-').burp.bile nk diet cani????uwaaaaarrgghhh...j0m!sape nk ikot ak daftar gym???h0ho0h0..j0mla k0rang..FAZians semua da stat diet ke??aritu semua bertekad nk diet balek cuti ni kan?? *tengok gaya korang macam tak jalan pon diet. (: petang2 teringat kat FAZ duk depan bilik tengok KAK ROT lalu bawak barang mandi nak pergi toilet dengan 'catwalknya' yang tersendiri wearing short pants.huu..pastu dengar ada suara sumbang panggil......."INAAAAAAAAAAA....!!!!" *ish.minah mana laa..cari punya cari rupanya ada budak yang tengah ambik air smbhyang kat paip seberang tersengih tunjuk gigi...*ciss.menyebok je dye ney.mencapub plak nieja .. "nijaaa....!!!" *ambik hati je.hehe..(sori niejaa..gur0 jee)..oke lah sayang! see y0u later...milli0n kisses f0r u!!!mmmmmmuuaahhhh

0 comments:

Post a Comment

Thursday, 28 April 2011

ASSALAMUALAIKUM & HELLO!

amb0i NIKNEEZ..cik lada yee..nah!ambik mung aku tulis dah bl0g neyy...b0ring laa duk umahh..nak sangat diet tapi..): bangun lambat;then makan.pastu tengah hari umi ajak makan sekali; takkan la nak kecikkan ati umi plak kan..*padahal umi aku tak kesah pon..then petang kakngah ajak pergi pasar malam. *hari khamis jep.                     (-__-').burp.bile nk diet cani????uwaaaaarrgghhh...j0m!sape nk ikot ak daftar gym???h0ho0h0..j0mla k0rang..FAZians semua da stat diet ke??aritu semua bertekad nk diet balek cuti ni kan?? *tengok gaya korang macam tak jalan pon diet. (: petang2 teringat kat FAZ duk depan bilik tengok KAK ROT lalu bawak barang mandi nak pergi toilet dengan 'catwalknya' yang tersendiri wearing short pants.huu..pastu dengar ada suara sumbang panggil......."INAAAAAAAAAAA....!!!!" *ish.minah mana laa..cari punya cari rupanya ada budak yang tengah ambik air smbhyang kat paip seberang tersengih tunjuk gigi...*ciss.menyebok je dye ney.mencapub plak nieja .. "nijaaa....!!!" *ambik hati je.hehe..(sori niejaa..gur0 jee)..oke lah sayang! see y0u later...milli0n kisses f0r u!!!mmmmmmuuaahhhh

No comments:

Post a Comment