SPONGEBOB & KITTY

SLIDE K.A.M.I

Thursday, 28 April 2011

bosan!!!!!!!!!!!!!!!!

sLm,,,,HYE sume.....kali ni aku tlis lg.bosan weh x taw nk wat pe.ari2 ni ar keje aku.ni lbh baek ar dr asyik melantak je kn.to INA.aku still mgamalkan diet,.tp wktu malam je ar.tghri aku mkn la nasi.sehari aku mkn nasi sekali je.hahaa.hope blh maintain slame 5 blan di rumah,tp aku ingat pas ni nk amek lesen ar n then bru leh g keje,aku da try2 crik keje kt sini.insyaAllah pas amek lesen aku gi ar keje(cewaaaaaah) koya nk keje haha.korg nk taw aku jadi ape?? chashier je beb..haha,jadi la kn drpd aku x wt pape lgsg.dok umah membesarkn ape yg x ptut dbesarkan,kih3.best la dpt share cter kt blog nie.tengs to NIJA coz invite kami2 sume nieh.(wlaupun x bape nk reti nk wat ape kt blog) haha.aku nk ucpkan congrets la kt IDA KEMA> DPT GI INTERVIEW KN..GD LAK ALL THE BEST!!!~~~~~aku msih ternanti-nanti ck NIDA ATI IZZATI..Mano depa ehh?? series ar aku ckp aku rndu gler korg sume,bestnyer dpt gi jalan2 pusing KMK yg CLASSIC gitu.ahahaa.wlaupon classic buleh make free.ye dop?? hik3...bab makan laju je..of course la.aku mkan untuk hdp.bkn hdp untuk makan.haaaaaaaaaa lain mcm bunyi nyer tu.hahaa.saje tulis gitu.gurau2 yep..esok den nk blik kg den kek nogori smbilan..haaa sapo nk makan gulai lomak cili api.moh la ekut den.haahaa. lupe plak nk cter yg hari last kte tu kan.aku singgah TESCO.KORG GI X?? aku jumpe izati kt sane ngan aiman..haha ..melawok je...izzati ngan mak die laa.sori zati jange marah deh..kui3.x bli pape pon kt saane.ayh aku plak yg memborong haha..pak cik ISMAIL...merangkap ayah aku .beli printer..kebetulan ade offer.katenye senang nk wat assingment.x yah hantar kedai nk print.hahaaa.btol jugak kn,.aku jugak yg menumpang kesenangan.ape la nsb kte kn.da kluar mtrix bru bkak TESCO. X po la..x do rezeki nk memborong kt sane..GIANT pon jadi la.hehe.tiap2 male aku tido teringat kt sep2 mg.skrg ni plg awal tdo pkl 2 pg...ahahaha...aku gi mlayan cter arr,,gelak sore2.sedey sore2...tanpe korg disisiku,,,,,,,,,huk3.. ;'(
ehmmmm aku rase da bnyk aku tulis ni..nk tido sat la.nanti jumpo lg ye.hehe tattttaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

Thursday, 28 April 2011

bosan!!!!!!!!!!!!!!!!

sLm,,,,HYE sume.....kali ni aku tlis lg.bosan weh x taw nk wat pe.ari2 ni ar keje aku.ni lbh baek ar dr asyik melantak je kn.to INA.aku still mgamalkan diet,.tp wktu malam je ar.tghri aku mkn la nasi.sehari aku mkn nasi sekali je.hahaa.hope blh maintain slame 5 blan di rumah,tp aku ingat pas ni nk amek lesen ar n then bru leh g keje,aku da try2 crik keje kt sini.insyaAllah pas amek lesen aku gi ar keje(cewaaaaaah) koya nk keje haha.korg nk taw aku jadi ape?? chashier je beb..haha,jadi la kn drpd aku x wt pape lgsg.dok umah membesarkn ape yg x ptut dbesarkan,kih3.best la dpt share cter kt blog nie.tengs to NIJA coz invite kami2 sume nieh.(wlaupun x bape nk reti nk wat ape kt blog) haha.aku nk ucpkan congrets la kt IDA KEMA> DPT GI INTERVIEW KN..GD LAK ALL THE BEST!!!~~~~~aku msih ternanti-nanti ck NIDA ATI IZZATI..Mano depa ehh?? series ar aku ckp aku rndu gler korg sume,bestnyer dpt gi jalan2 pusing KMK yg CLASSIC gitu.ahahaa.wlaupon classic buleh make free.ye dop?? hik3...bab makan laju je..of course la.aku mkan untuk hdp.bkn hdp untuk makan.haaaaaaaaaa lain mcm bunyi nyer tu.hahaa.saje tulis gitu.gurau2 yep..esok den nk blik kg den kek nogori smbilan..haaa sapo nk makan gulai lomak cili api.moh la ekut den.haahaa. lupe plak nk cter yg hari last kte tu kan.aku singgah TESCO.KORG GI X?? aku jumpe izati kt sane ngan aiman..haha ..melawok je...izzati ngan mak die laa.sori zati jange marah deh..kui3.x bli pape pon kt saane.ayh aku plak yg memborong haha..pak cik ISMAIL...merangkap ayah aku .beli printer..kebetulan ade offer.katenye senang nk wat assingment.x yah hantar kedai nk print.hahaaa.btol jugak kn,.aku jugak yg menumpang kesenangan.ape la nsb kte kn.da kluar mtrix bru bkak TESCO. X po la..x do rezeki nk memborong kt sane..GIANT pon jadi la.hehe.tiap2 male aku tido teringat kt sep2 mg.skrg ni plg awal tdo pkl 2 pg...ahahaha...aku gi mlayan cter arr,,gelak sore2.sedey sore2...tanpe korg disisiku,,,,,,,,,huk3.. ;'(
ehmmmm aku rase da bnyk aku tulis ni..nk tido sat la.nanti jumpo lg ye.hehe tattttaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

No comments:

Post a Comment